frig_clasa_02172300Elevii unei şcoli din localitatea Hulubeşti, în judeţul Giurgiu, nu au putut începe marţi cursurile din cauza unei defecţiuni la reţeaua de alimentare cu energie electrică, ceea ce a făcut să nu poată fi încălzit localul unităţii.

‘Toate şcolile din judeţul Giurgiu şi-au reluat marţi cursurile care fuseseră suspendate pentru data de luni, 19 ianuarie, în urma căderilor de zăpadă şi a viscolului fenomene manifestate sub atenţionare de cod portocaliu în judeţul Giurgiu. A existat o singură situaţie la şcoala din Hulubeşti unde a fost o întrerupere a energiei electrice pe parcursul nopţii de luni spre marţi care a continuat şi astăzi şi cum acolo încălzirea se face cu o centrală electrică, cursurile nu au putut fi reluate astăzi’, a declarat marţi, pentru AGERPRES, purtătoarea de cuvânt a Inspectoratului Judeţean Şcolar Giurgiu, Georgeta Stănescu.

Potrivit sursei citate, şcoala din Hulubeşti este „structură a şcolii din Călugăreni şi acolo învaţă aproximativ o sută de elevi”.

Şi la alte şcoli din judeţ care şi-au reluat cursurile au fost situaţii de elevi care „nu au venit nici marţi la şcoală, dar pentru aceştia recuperarea cursurilor se va face pe parcurs, în timpul orelor de şcoală care urmează”.

În toate şcolile din judeţul Giurgiu cursurile au fost suspendate în data de luni, 19 ianuarie, în urma căderilor de zăpadă şi a viscolului. Pentru marţi a fost transmisă o decizie semnată de prefectul judeţului Giurgiu, Nina Carmen Crişu, că „se reiau cursurile la toate şcolile din judeţ”.

AGERPRES