Echipa de fotbal, sprijinită de primarul comunei Adunații Copăceni a intrat matematic, după victoria de sâmbătă, în play-off-ul seriei Sud din Liga a IV-a!

0
752

După cum anunțam și în alte materiale ale cotidianului nostru, sâmbătă la Giurgiu, pe stadionul ”Astra”, în derby-ul seriei Sud, a Campionatului Ligii a IV-a județene la fotbal, echipa ”Victoria Adunații Copăceni”, a învins, fără drept de apel, prima clasată a seriei, ”Dunărea Giurgiu”, favorita acestui meci.

La scurt timp după încheierea jocului principalul susținător al echipei din Adunații Copăceni, primarul Dan Rusu a postat un material pe facebook în care felicita efortul și dăruirea arătate în joc de către echipa comunei pe care o administrează.

Felicitări echipei noastre, AFC Victoria Adunații Copăceni pentru victoria obținută cu 4-1, astăzi în derby-ul contra echipei Dunărea Giurgiu, pe terenul acesteia din urmă – scria primarul Dan Rusu,

Formația noastră și-a arătat clasa în fața celei din orașul reședință de județ și astfel suntem calificați, matematic, în play-off-ul seriei…- menționa primul edil al localității Adunații Copăceni.

(Jurnal)