echipa mihailestiCu prilejul sărbătoririi Zilei de 25 Martie – Ziua Poliţiei Române,  la nivelul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Giurgiu, în perioada 13 – 23 martie s-a desfăşurat Cupa Poliţiei Giurgiuvene la Minifotbal, ediţia 2015, competiţie adresată poliţiştilor  și personalului contractual din cadrul instituţiei.

Evenimentul sportiv a reunit zece echipe de fotbal constituite din circa 150 de poliţişti de la birourile, serviciile sau subunităţile Inspectoratului de Poliţie Judeţean Giurgiu. Câștigătoarea  campionatului este echipa Poliţiei Oraşului Mihăileşti care în urma unui meci cu mari emoţii şi a loviturilor de departajare, a învins echipa Poliţiei Municipiului Giurgiu.  Finala mică a fost câştigată de echipa Serviciului de Acţiuni Speciale după ce a învins echipa Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice.

Şeful Inspectoratului de Poliţie Judeţean Giurgiu, Vasile TACHE,  împreună cu reprezentantul Corpului Naţional al Poliţiştilor, au înmânat finaliştilor premii constând în cupe şi diplome. (Jurnal)