pnl.om1p4g7qy8La ultima conferință a Partidului Național Liberal Giurgiu,  co-președintele Organizației Dumitru Beianu a spus: Am convocat astăzi ședința Biroului Executiv Județean, pentru că avem obligația să prezentăm în această săptămână lista candidaților desemnați pentru funcția de primar în toate unitățile teritorial administrative din județul Giurgiu. În acest moment, aproximativ 10 comune și orașul Bolintin Vale au o situație incertă din punct de vedere al acestei desemnări, fiind necesare întâlniri cu Birourile Politice Locale și inclusiv cu structurile de conducere de la nivelul județului, dar astăzi, pe ordinea de zi a ședinței B.E.J. se află aprobarea acestei liste, care conține aproximativ 40 de nume – candidați desemnați la acest moment. Și tot săptămâna aceasta va avea loc o ședință care are ca punct aprobarea în structura respectivă a aceleași liste. Îl felicit și eu pe domnul Florian Nicolae  (n.red- pentru Vitoria obținută în sondajul comandat de PNL pentru desemnarea candidatului la Primăria Giurgiu) . Este un moment important în pregătirea alegerilor locale și avem o satisfacție, pentru că am crezut în Nicolae Florian și eu, unul, nu mi-am ascuns convingerea că și giurgiuvenii vor avea aceeași opinie favorabilă domniei sale.

În continuare,  a mai spus Beianu -suntem interesați care va fi programul de guvernare al Guvernului Cioloș , ca un număr cât mai mare de proiecte liberale să se regăsească în acest proiect de guvernare. Dar la fel de importante sunt și propunerile comunității, ale oamenilor care și-au manifestat dorința de mai bine. Aștept cu mare interes soluții la problemele foarte importante, în primul rând cele legate de organizarea alegerilor, de structura și de condițiile pe care trebuie să le îndeplinească Parlamentul și soluții la problemele economice care să genereze prosperitate la nivelul societății românești.

În încheierea alocuțiunii sale, președintele PNL Giurgiu a mai spus:  Revenind la nivelul județului Giurgiu, săptămâna aceasta vom avea o ședință la Bolintin Vale, pentru că avem un sondaj acolo care ne relevă mai multe variante și va trebui să găsim soluția cea mai potrivită. În continuare, vom depune eforturi pentru completarea listei de candidați pentru toate cele 54 de unități administrativ-teritoriale, dar și pentru eleborarea unui program de guvernare locală, care va fi integrat întru-n proiect pentru dezvoltarea județului Giurgiu și pe care, la momentul potrivit, îl vom prezenta comunității giurgiuvene.

(Teodora NICOLAU)