După scandalul de anul trecut, privind locurile de joacă din parcurile Municipiului, Societatea Giurgiu Servicii Locale anunță că va reface toate covoarele de tartan!

0
912

  După scandalul de anul trecut, când ANPC a închis mai multe locuri de joacă, din municipiul Giurgiu, care puneau viața copiilor în pericol, iată că Giurgiu Servicii Locale a emis în urmă cu puțin timp un comunicat de presă, în care anunță că vor reface covoarele de tartan din toate locurile de joacă. 

      „Va informam că în urma controlului efectuat de către Autoritatea Națională pentru Protecția Consumatorilor Giurgiu în anul 2022, s-a stabilit închiderea temporară a 10 locuri de joacă situate în parcurile din Municipiul Giurgiu.

      La sfârșitul anului 2022,  societatea a remediat problemele identificate în doua locuri de joacă situate în parcul 23 August, respectiv parcul Alei, acestea fiind redeschise.

Problema principală din toate locurile de joacă, o reprezinta covorul de tartan. Societatea noastra are în programul de activitate prevazuta lucrarea de reabilitare a acestuia, insa conditiile meteo nefavorabile din perioada noiembrie 2022-martie 2023 nu ne-a permis efectuarea acesteia, temperatura necesara fiind de peste 10ᵒ C.

      Giurgiu Servicii Locale S.A. a corespondat cu Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor in privinta activitatii de reabilitare a locurilor de joaca. In urma acordului primit de la ANPC cat si de la Primaria Municipiului Giurgiu, societatea a demarat lucrarea de reabilitare a covorului de tartan în locul de joacă situat în parcul Mihai Viteazu, urmând să continuăm lucrările si în celelalte locuri de joacă, ce necesită acest lucru” – se mai precizează în comunicatul GSL.

(Jurnal)