Ajutor nesperat primit de Dunărea Giurgiu din partea FRF: trei puncte şi un golaveraj de +3. “Cadoul” a fost posibil datorită faptului că Progresul Bucureşti (echipa care trebuia să întâlnească formaţia giurgiuveană pe “Marin Anastasovici” în etapa a XXIII-a a Ligii Secunde, programată pentru  4 aprilie) a pierdut un nou proces. De această dată, este vorba despre australianul Michael Thwaite care a solicitat în instanţă recuperarea unei restanţe financiare faţă de el, restanţă pe care “bancarii” nu au plătit-o, încă din 2006. Măcinat de problemele financiare, clubul “progresist” este somat să părăsească baza din Parcul cu Platani, chiar de instituţia care, în urmă cu 65 de ani înfiinţa această echipă: Banca Naţională a României. Mai mult, antrenorul Gheorghe Mulţescu şi-a anunţat demisia după doar patru partide la cârma Progresului datorită incertitudinii care planează asupra acestui club.

O situaţie similară s-a întâmplat în prima etapă a returului, atunci când Progresul nu s-a putut prezenta la întâlnirea cu Dunărea Galaţi, drept pentru care a pierdut cu 3-0 la masa verde. Ulterior, se pare că cei din Federaţie au schimbat decizia şi au reprogramat partida. Preşedintele Dunării Giurgiu, Stelian Marin, a confirmat faptul că Dunărea va câştiga cu 3-0 la “masa verde” şi exclude faptul că partida va fi reprogramată.

“Acum ne aflăm în căutare de formaţii pentru una sau două partide amicale, dat fiind faptul că nu jucăm în această etapă cu Progresul şi nu vom juca nici în etapa viitoare, datorită faptului că Prefab Modelu s-a retras din campionat” a declarat Stelian Marin. Dacă nu va reuşi să achite restanţele financiare către Thwaite până săptămâna viitoare, Progresul va fi neprogramată pentru a doua oară, situaţie sinonimă cu excluderea din campionat. Pe de altă parte “somaţia” de a părăsi Parcul cu Platani ar duce, cel mai probabil, la desfiinţarea echipei.

Bogdan VLADU

3 COMENTARII

  1. Un astfel de blog este potrivit pentru organizatia noastra -> ONBR (Organizatia Nationala a Bloggerilor din Romania). Pentru a nu posta link-uri sau adrese de email (poate nedorite), te rog sa imi dai tu un mail pentru a putea sa comunicam. Am indexat ~60,000 blog-uri, dintre care ~4,200 sunt deja membrii ONBR. Ai recomandarea mea pentru aderare. Spor in continuare

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.