sâmbătă, februarie 4, 2023
Acasă Actualitate Dr. Alexandru Rafila ne spune când am putea ieși din case!

Dr. Alexandru Rafila ne spune când am putea ieși din case!

0
1037

Un anunț de maximă importanță pentru români, o estimare venită de la Alexandru Rafila, președintele Societății Române de Microbiologie, așteptată cu sufletul la gură de toată lume, inclusiv de giurgiuveni. 

Dr. Rafila  a precizat la Digi24, când ar fi posibilă în țara noastră o relaxare a restricțiilor de liberă circulație a cetățenilor.

Alexandru Rafila, președintele Societății Române de Microbiologie a declarat în acest sens :  „Eu cred că după data de 15 mai. Dar atenție, nu distanțarea socială să nu mai fie necesară, o reducere a măsurilor legate de distanțarea socială, dar multe din elementele, de exemplu organizarea de mari manifestări, vor fi probabil pentru mai mult timp în vigoare.”

Totodată, Alexandru Rafila, reprezentantul României la OMS, a anunțat că România va face parte dintr-un studiu internațional, pentru testarea singurului medicament etiologic care există disponibil în momentul de față și care tratează cauza coronavirusului. Tratamentul ar putea fi disponibil într-o perioadă  de câteva luni.

(Jurnal)

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com