După o absență mai îndelungată din municipiu, persoanele care ne reprezintă în Guvernul Tudose au revenit în Giurgiu, de această dată cu vești bune pentru locuitorii municipiului și ai județului.

Conform paginii de facebook a Primăriei Municipiului Giurgiu, astăzi, „Ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc a fost prezent la Giurgiu pentru a prezenta îtr-o conferință de presă situația celor două mari proiecte, respectiv centura ocolitoare a orașului Giurgiu și refacerea podului de la Grădiștea.

Am vrut să vin în fața dumneavoastră cu măsuri concrete. Astăzi am urcat pe SEAP proiectul cu realizarea șoselei de Centură a Giurgiului. A fost o promisiune făcută pe care am vrut să o țin față de giurgiuveni, ” a declarat ministrul transporturilor în debutul conferinței.

Finanțarea pentru ambele proiecte este facută prin Uniunea Eropeană, iar până la finalul anului 2019, lucrările la Podul de la Grădiștea vor fi finalizate.

„Vă mulțumesc pentru că ați ales orașul Giurgiu ca să faceți acest anunț. În ultima perioadă s-a intensificat foarte mult circulația tirurilor la intrarea în oraș și odată cu realizarea acestei centuri ne veți ajuta și pe noi, ca și administrație locală să realizăm planul de mobilitate urbană, a declarat primarul Nicolae Barbu.

În încheiere, Răzvan Cuc și-a luat angajamentul că se va monitoriza personal ca toate termenele prevăzute în contract să fie respectate.” se mai arată pe pagina de socializare a municipalității. 

La conferința de presă au fost invitați și deputatul Alexandru Andrei, precum și senatorul Cristian Marciu. 

(Sursa informații și foto: Facebook Primăria Municipiului Giurgiu)