655119-630369-fatai-vs-csms-iasiCSMS Iaşi a învins Astra pe propriul teren, scor 1-0, şi a ajuns la a patra victorie consecutivă.

Astra este fără succes pe teren străin din 24 august, cînd a cîştigat cu 2-0 în Giuleşti, după care au urmat 5 remize şi două înfrîngeri, inclusiv cea de azi.

Giurgiuvenii au început mai bine şi Chiţu a avut prima mare ocazie de gol, după reluarea cu capul din 6 metri pe centrul porţii, acolo unde era plasat bine Grahovac.

Golul a venit cu 14 minute înainte de final, cînd Iulian Bădic a primit o minge de pe partea dreaptă, a preluat şi l-a executat pe Lung Jr.

 Astra a pierdut în deplasarea de la CSMS Iaşi, scor 0-1, şi Dorinel Munteanu, antrenorul giurgiuvenilor, se declară mulţumit de evoluţia echipei sale, însă consideră că fără Grahovac, moldovenii nu aveau nici o şansă

„Cei de la Iaşi nu ne-au pus probleme. Noi am controlat meciul. Dumneavoastră aţi văzut meciul? Cine l-a controlat? Noi, normal! Arbitrajul a fost foarte bun, fără să avantajeze pe cineva.

Încercăm să cîştigăm cu Rapid. După această înfrîngere nemeritată vreau ca echipa să aibă reacţie. Grahovac a făcut o partidă extraordinară, cred că el a salvat azi un rezultat negativ pentru Iaşi, el a fost omul numărul unu al meciului.

Voi analiza acest meci foarte repede, iar jucătorii care nu m-au mulţumit vor sta pe bancă. Mă interesează locul doi, ăsta-i obiectivul meu”, a spus Dorinel la Look tv.

 

CSMS Iaşi: Grahovac – I. Voicu, Mihalache, Plămadă, Ţigănaşu – Enescu, Mitici, Ciucur, Bădic – Golubovici, Onduku
Rezerve: Caparco, Braga, Ciucă, Markovici, L. Mihai, Boiciuc, Coşereanu

Astra: S. Lung – Gorupec, Oros, Găman, Morais – Seto, Yahaya – De Amorim, Budescu, Chiţu – Fatai
Rezerve: Gavrilaş, Florescu, Ben Youssef, L. Rus, Tembo, A. Ioniţă, Spătaru

www.gsp.ro