cimitir-340x255

 

 

Nici morții nu mai se pot bucura astăzi de liniște și mai ales  siguranță!

În dimineaţa zilei de Sâmbătă, 23 mai, ora 9.10, poliţiştii de la Poliţia Oraşului Bolintin Vale au fost sesizaţi de către I. D., de 37 ani, din oraş Bolintin Vale, judeţul Giurgiu, preot paroh la Parohia Malu Spart, despre faptul că în noaptea de 22/23 mai, persoane necunoscute au sustras de la mai multe cavouri şi morminte din incinta cimitirului Malu Spart bare şi ţevi metalice folosite la împrejmuiri.

Cu ocazia cercetărilor efectuate şi în urma activităţilor investigativ operative desfăşurate  de poliţiştii Formaţiunii Investigaţii Criminale de la Poliţia Oraş Bolintin Vale s-a stabilit că minorii B. C. F., de 14 ani şi G. I., de 13 ani, ambii din oraşul Bolintin Vale, satul Malu Spart,judeţul Giurgiu, au sustras, prin dislocarea din stâlpii din beton de la un număr de 30 cavouri şi 9 morminte, barele metalice încastrate la partea exterioară pe post de gard.

Barele sustrase au fost ulterior transportate şi comercializate de cei doi minori la un centru de colectare a deşeurilor feroase din localitate. Prejudiciul a fost recuperat de poliţişti şi predat preotului paroh, în cauză fiind întocmit un dosar penal în care se efectuează cercetări cu privire la comiterea infracţiunii de furt calificat.

(Jurnal)

 

 

 

 

 

 

         

 

1 COMENTARIU

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.