Doi indivizi din comuna Clejani au fost reținuți după ce au intrat într-o școală în care au agresat un elev de clasa a VII-a

0
192

Doi bărbaţi  din comuna Clejani, judeţul Giurgiu, au fost reţinuţi de poliţişti pentru lovire sau alte violenţe după ce au pătruns în incinta unei şcoli din localitate şi au agresat fizic un elev.

IPJ Giurgiu precizează faptul că zilele trecute poliţiştii din localitatea Mihăileşti au fost sesizaţi prin apel 112 de către un cadru didactic al unei şcoli gimnaziale din localitatea Podul Doamnei, judeţul Giurgiu că un părinte al unui elev a agresat fizic un elev de clasa a-VII-a.

„În baza sesizării, la faţa locului s-au deplasat poliţiştii care au constatat faptul că la data de 31 martie un elev de clasa a -VII-a ar fi avut un conflict verbal cu un alt elev în clasa a-V-a, în pauza dintre ore. Elevul de clasa a-V-a i-a relatat tatălui său cele petrecute, ulterior acesta şi încă un bărbat au intrat în incinta şcolii şi l-ar fi agresat fizic pe elevul de clasa a-VII-a”, adaugă sursa citată.

În urma cercetărilor efectuate şi a probatoriului administrat în cauză, persoanele bănuite de comiterea infracţiunilor de tulburarea ordinii şi liniştii publice şi lovire sau alte violenţe au fost identificate ca fiind doi bărbaţi de 33, respectiv 35 de ani, ambii din comuna Clejani, judeţul Giurgiu.

Aceştia au fost reţinuţi pentru 24 de ore, urmând să fie prezentaţi instanţei de judecată cu propuneri procedurale.