DNA-ul cercetează excursiile exotice ale lui Dragnea cu iubita în Bali, Doha, Maldive, pe banii PSD-ului! Liviu vrea să își facă Partid!

0
240

DNA-ul a cerut PSD-ului documente referitoare la călătoriile organizate în destinații exotice pe banii partidului, în care ar fi plecat fostul președinte al formațiunii, Liviu Dragnea, împreună cu iubita sa, Irina Tănase, și câțiva dintre apropiații acestora.

Este vorba despre mai multe excursii în destinații precum Doha, Maldive, Bali, în care Dragnea ar fi fost însoțit de Irina Tănase și care ar fi fost plătite din bugetul PSD.

Conform unor surse din interiorul partidului, Liviu Dragnea, ar încerca să-și construiască un nou partid pe care să-l lanseze în această toamnă, pentru a rupe din electoratul PSD.

Deocamdată  doar Codrin Ștefănescu, omul oial fostului lider este dispus să i se alăture în noua formațiune. Conform unor analiști politici membrii partidului ar putea fi cooptați dintre foștii susținători ai Partidului Dan Diaconescu, ai PRM și dintre simpatizanții Partidului AUR ce nu au reușit să se integreze.

(Jurnal)