DJTADCT Giurgiu folosește cele mai moderne utilaje pentru repararea drumurilor județene

0
944

După cum ne declara purtătorul de cuvânt al Direcției Județene de Transport, Administrarea Drumurilor și Control Trafic Giurgiu, Adrian CHIRAN, în ultima perioadă au fost desfășurate mai multe lucrări de reparații și întreținere pe drumurile județene, odată cu încălzirea vremii.

În special, în ceea ce privește drumul județean DJ 603, între localitățile Mihai Bravu și Uzunu, ne-am concentrat eforturile pentru a îmbunătăți condițiile de circulație. Astfel am  reușit să colmatăm fisurile existente pe acest tronson de drum, astfel încât șoferii să poată călători în siguranță și confort.

Pentru a realiza asemenea reparații, am folosit un utilaj modern de colmatat fisuri, pe care l-am achiziționat anul trecut. El s-a  dovedit  a fi un instrument esențial pentru întreținerea drumurilor județene, iar investiția noastră s-a dovedit a fi una inspirată și de mare succes – ne preciza Adrian CHIRAN.

 Vă asigurăm că ne-am angajat să îmbunătățim continuu starea drumurilor din județul nostru, astfel încât să a puteți beneficia de un trafic normal și  o călătorie în condiții optime de siguranță pentru toți utilizatorii acestora.

Ne vom concentra și în viitor pe modernizarea infrastructurii rutiere, pentru a răspunde nevoilor comunității noastre și pentru a sprijini dezvoltarea economică și socială a județului nostru – a mai menționat Adrian Chiran.

(Jurnal)