Directorul publicației ”Atac la persoană” a convocat marți, presa giurgiuveană, dorind să confirme probele din scandalul relației a două minore cu șeful unei instituții importante din județul Giurgiu! (VIDEO)

0
1135

Astăzi la prânz, Mihai Ghezea, fostul patron al tabloidului de scandal „Atac la persoană”, actualmente director al publicației amintite, a invitat presa locală  la un dialog, sub pretextul unor noi dezvăluiri legate de articolul recent publicat în care se insinua o presupusă relație a Președintelui Consiliului județean Giurgiu, Dumitru Beianu, cu una (sau două) dintre minorele cazate în căsuțele instituționale ale Direcției Generale de Asistență Socială și Protecție a Copilului (DGSAPC) Giurgiu, Direcție subordonată CJ.

Mihai Gheza a dorit totodată să facă publică intenția sa de a deschide și la Giurgiu un ”Atac la persoană” local, eveniment ce ar fi fost sărbătorit – conform  zvonurilor! -, la domiciliul unui membru dintr-o filială de partid…

După cum veți afla și din imaginile pe care vi le punem la dispoziție, putem spune că, în mare măsură, Mihai Gheza a „vorbit de funie în casa spânzuratului”, dacă ținem cont de faptul că și-a recunoscut bogatul său trecut infracțional, gest ce trebuie în cele din urmă admirat.

Dialogul cu reprezentanții presei a fost extrem de relaxat, jurnaliștii dorind să afle, așa cum am dedus din conținutul întrebărilor adresate directorului publicației, câteva detalii importante:

1.Ce a stat la baza acestui articol incendiar despre viața personală a unui personaj politic important al județului;

2. Câți bani s-au încasat pentru publicarea naterialului de către publicația amintită;

3. Dacă mai există vreo urmare a acestui material și, în sfârșit…

4. Cine este de fapt în spatele ziarului ”Atac la persoană”… Un politician, o persoană importantă sau… Serviciile?

În încercarea sa de a fi cât mai convingător, directorul publicației a încercat, la rândul său, să prezinte jurnaliștilor prezenți câteva din probele pe care publicația le deține în acest caz, însă din păcate, aparatura tehnică din dotare nu a răspuns solicitărilor sale…

Un lucru relevat de coordonatorul publicației „Atac la persoană”, cu care toți cei prezenți au fost însă de acord, este faptul că – în mod inexplicabil – se observă o lipsă totală de reacție din partea instituțiilor statului ce ar fi trebuit să facă lumină în acest caz extrem de grav, luând în același timp măsurile ce se impuneau.

Un caz în care este vorba despre două minore care, conform publicației, au rămas însărcinate, după ce acestea, în mod sistematic, s-au abătut de la regulamentele de ordin intern, care le interzic să iasă oricând și oricum din căsuțele în care sunt cazate.

Jurnaliștii giurgiuveni au precizat, la rândul lor, faptul că „sarcinile” fetelor cazate în imobilele puse la dispoziție de către stat, prin Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului, nu sunt ceva nou, și că acest lucru se întâmplă de multă vreme, în tot sistemul instituționalizat din România, așa cum mass media a semnalat în numeroase rânduri.

În ciuda acestei realități, evenimente ca cel de față, care de obicei generează traume greu de surmontat ulterior acestor minore, sunt în continuare ascunse sub preș de către autorități, ba uneori chiar de către comunitate însăși.

La finalul acestei interesante întâlniri de presă, din care concluzia a fost că instituțiile abilitate sunt cele nevoite să afle care este adevărul în acest caz, Mihai Gheza a confirmat că în edițiile viitoare ale publicației pe care o conduce a pregătit noi și noi suprize pentru giurgiuveni, cu… giurgiuveni!

(Jurnal)