În rândurile de mai jos  dăm cuvântul directorului CET, Sorin Cepraga, pentru a răspunde la întrebările formulate de telespectatori în cadrul emisiunii “Ce-ar mai fi de spus?” realizată de directorul publicaţiei, Florian Tincu, pe postul Muntenia TV, în ziua de luni 19 septembrie, întrebări ale căror răspunsuri nu şi-au mai găsit locul în timpii acordaţi emisiunii.

Întrebare: Din 4 calorifere am mai rămas cu două şi plătesc cu doar 50 de ron mai puţin. De ce?

Sorin Cepraga: Pentru că nu există repartitoare. E logic. Oricum cele două calorifere rămase consumă cu mult mai mult decât cele două!

Î: Pot depăşi penalităţile suma debitului?

SC: Penalităţile nu pot depăşi debitul, dar există situaţii în care locatarul îşi plăteşte soldul în aşa fel încât penalităţile ce rămân se pot ridica mai sus decât acesta.

Î: Ce acte ne trebuie pentru conectarea pe orizontală?

SC: O cerere din partea Asociaţiei, alăturat o copie după Hotărârea Adunării Generale în care 50 plus 1 din locatarii scării doresc modificarea instalaţiei din distribuţia pe verticală  şi din distribuţia pe orizontală.

Î: Cum vă explicaţi că există diferenţe destul de mari la plata căldurii între cei contorizaţi şi cei la pauşal, o scară contorizată şi alta nu, cei cu repartitoare plătim mai mult.

SC: În România repartitoarele nu sunt bune. Asta pentru că vecinii nu sunt respectaţi. A-i respecta înseamnă a consuma şi tu aceeaşi cantitate de căldură ca şi el şi nu să te încălzeşti prin ţevi şi prin pereţi la căldura pe care el o consumă. (Va urma)

*** Toţi cei ce au nelămuriri în privinţa distribuirii de agent termic în locuinţe, probleme tehnice, sau vor să primească răspuns  la toate dilemelor  ridicate de către instalaţiile  de furnizare a căldurii precum şi de randamentul în funcţionare  în cadrul apartamentului pentru iarna 2011-2012 pot formula întrebări la telefoanele: 0246/210187 sau 0722/598.735

3 COMENTARII

  1. mai nea BRAGA mai lasane domne cu CET matale,vii acu si zici ca e mai bn sa te racordezi pe orizontala ,dar dc nu ai venit cu solutia asta acu 10-12 ani,oricum institutia matale e pe cale de disparitie.pai si dom primare ce face cu gazele ca sa zbatut atita amar de vreme a le aduce la giurgiu,ar face bn sa ne ajute si pe noi cei care am plecat din ograda dumitale.aaaaaaaaaa era sa uit sa nu care cumva sa crezi ca sunt vrun rau platnic sunt la zi cu toate dar delasarea dumiilor voastre ma facut sa imi pun CT DE APARTAMENT asa ca ura si la gara

  2. domnule director am o intarziere de plata la cet giurgiu,am semnat un acord cu cetul de pasuire a platii am dispus de intelegere din partea dumneavoastra dar si anul acesta ca si anul trecut pe contoarul dat de dumneavoastra indica 40 maxim 48 grade pe tur nu cred ca este normala aceasta temperatura tin sa mentionez ca pe langa caloriferele instalate mai merg si cu calorifere pe ulei pt a dezmorti casa va rog respectuos sa luati in vedere aceasta rugaminte de a reglementa situatia pe calorifere am maxim 20 grade cea ce nu este normal cu respect

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.