Direcția Județeană de Transport, Administrarea Drumurilor și Controlul Traficului continuă lucrările de întreținere a drumurilor județene

0
250

Direcția Județeană de Transport, Administrarea Drumurilor și Controlul Traficului a continuat și în această lună lucrările de întreținere curentă și periodică a drumurilor județene.

În acest sens au fost efectuate lucrări de întreținere a drumurilor asfaltate, de întreținere curentă a drumurilor existente, dar și de asigurare a esteticii rutiere.

Am luat legătura cu reprezentantul Direcției Județene de Transport și Control Trafic Giurgiu, şeful Direcției de Întreţinere Drumuri şi Poduri, Nicușor Leafu de la care am aflat detalii despre activitatea curentă a direcției.

În urma exploziei vegetației, a fost necesară cosirea și toaletarea marginilor de drumuri, dar și defrișarea Pădurii Malu Spart, pe DJ601.

În paralel cu aceste toaletări, s-a continuat trasarea de marcaje rutiere pe DJ 411- Clejani – Călugăreni și pe DJ 401A – Bolintin Deal- Tântava, dar și de montarea indicatoarelor rutiere – DJ 503A ( drum cu denivelări ) Chiriacu – Răsuceni.

Pe parcursul acestei luni s-au efectuat multiple lucrările de întreținere: plombare acolo unde au apărut găuri în carosabil:

-Plombe pe DJ 404 – Florești

-Plombe pe Dj 611 – Roata de Jos

-Plombe pe DJ 602 – Săbăreni, Pod EMAG, dar și lucrări de concasare, compactare a materialului pietros pe următoarele drumuri județene:

– Beton concasat și material pietros comparabil pe DJ 504 – Putineiu – limita Teleorman.

– Material pietros compactabil pe DJ 505 – Chiriacu- Gara Chiriacu”.

Așteptăm cu interes detalii despre viitoarele lucrări ale operatorului de transport și întreținere a drumurilor județene.

(Ana Magheru)