Direcția Județeană de Transport, Administrarea Drumurilor și Control Trafic anunță RESTRICȚII de CIRCULAȚIE pentru autovehiculele rutiere de marfă, de peste 12 tone, pe DJ 602…

0
295

Direcția Județeană de Transport, Administrarea Drumurilor Județene și Control Trafic (DJTADJCT) Giurgiu precizează că    prin Hotărârea Consiliului Județean Giurgiu, nr. 241 din 17.10.2022, a fost aprobată instituirea unei restricții de circulație pentru autovehiculele rutiere de marfă care depășesc masa totală maximă autorizată de 12 tone, pe drumul județean DJ 602, sectorul din județul Giurgiu, cuprins între intersecția cu drumul județean DJ 601A (localitatea Joița) și limita cu județul Ilfov (limita unității administrativ teritoriale, Comună Săbăreni). Această restricție nu se aplică însă riveranilor!

Varianta de rută alternativă (ocolitoare) este DJ601A (Joița – Bacu – Dragomirești Deal) – Centura București (CB) – DN7 (Chitila).

Restricția intră în aplicare de astăzi, 24.11.2022, odată cu montarea indicatoarelor rutiere în zonă.

Rugăm societățile de transport rutier de marfă să se conformeze, folosind rutele alternative, pentru a nu se ajunge la eventuale sancțiuni, conform OUG nr. 195/2002, actualizată, privind circulația pe drumurile publice.

 Restricția a fost instituită în urma numeroaselor plângeri ale locuitorilor din comuna Săbăreni, ca urmare a traficului greu de marfă, desfășurat ziua  și mai ales noaptea, sector de drum preferat ca varianta ocolitoare a Centurii Bucureștiului.

(Jurnal)