Direcția Județeană de Transport, Administrare a Drumurilor Județene și Controlul Traficului Giurgiu se pregătește de sezonul rece

0
356

Bunul gospodar își face vara sanie și iarna căruță. Tot așa procedează și cei din conducerea Direcției Județene de Transport, Administrarea Drumurilor Județene și Controlul Traficului Giurgiu care se ocupă ca drumurile să fie pregătite și să ușureze intervenția utilajelor de deszăpezire pe perioada iernii.

În acest sens, în data de 21 septembrie 2021, lucrătorii Direcției Județene de Transport, Administrarea Drumurilor Județene și Control Trafic (DJTADJCT) Giurgiu au frezat si turnat covor asfaltic pe DJ 504.

Pe o porțiune a DJ 504, între satul Vieru și satul Hodivoaia a fost turnat asfalt. Utilajele și personalul Direcției Județene de Transport, Administrarea Drumurilor Județene și Control Trafic (DJTADJCT) Giurgiu, aflată în subordinea Consiliului Județean au frezat porțiunea de drum în pantă și au turnat un nou covor asfaltic.

Astfel de acțiuni vor continua și pe alte porțiuni de drumuri județene deteriorate, astfel ca aceste drumuri să fie pregătite și să ușureze intervenția utilajelor de deszăpezire în perioada iernii” – ne spunea Nicușor Leafu, şeful Direcției de Întreţinere Drumuri şi Poduri, din cadrul DJTADJCT Giurgiu.

Pentru cei ce stau în zona Mihăilești, aceștia trebuie să știe că centura Mihăilești va fi dată în folosință la data de 15 Noiembrie 2021.

În acest moment se execută stratul de uzură pe toată suprafața carosabilului, se lucrează la finisarea taluzurilor pe zona pasajului denivelat, cele două giratorii ale lucrării se află în stadiul final, se lucrează la finalizarea sistemului de iluminat al celor 2 parcări, precum și la sistemul de preluare a apelor pluviale”- ne informează reprezentanții (DJTADJCT) Giurgiu.

Alte lucrări de întreținere au fost efectuate de către echipa D.J.T.A.D.J.C.T. Giurgiu în data de 24 septembrie pe DJ 504A între Vieru și Gogoșari.

(Ana Magheru)