Din ciclul : ”De cine vă temeți larvelor”? Protest împotriva imposturii promovate on line, prin site-uri anonime locale

1
62

154372612569

    Ca urmare a unor materiale apărute în spațiul on line referitoare la natura contractelor încheiate cu o serie de instituții publice din Giurgiu, prin care se încearcă acreditarea ideii că publicația noastră și jurnaliștii acesteia sunt, vânduți corupți și vulgari  ( vezi ”făcătura” intitulată ”Presa locală cumpărată de PSD ”) vă precizăm următoarele:

Prima persoană căreia i-am  înaintat cerere de chemare în judecată  este: Dana Adreea Danciu. (Se pregătește…)

Cei care au făcut aceste afirmații vor trebui să probeze ilegalitatea acestor contracte, așa zisul ”contract de vânzare – cumpărare” dintre subscrisa Jurnal giurgiuvean și Organizația PSD Giurgiu, precum și eventualele fapte de care suntem acuzați.

În același context vă anunțăm că demersurile noastre anterioare față de site-ul ”fantomă” Giurgiu Hot au produs efecte juridice, existând la această dată o cercetare penală împotriva sus numitei.

Precizăm totodată că toți cei care vor promova în mediul virtual cât și prin alte mijloace media, acuzații defăimătoare la adresa publicației noastre și implicit a jurnaliștilor acesteia vor fi deferiți justiției, solicitându-le în același timp daune pentru prejudiciile suferite.

Acest gest al nostru nu este o acțiune de intimidare, ci o reacție legitimă la minciună, impostură și manipulare împotriva  celor ce își doresc o presă obedientă grupurilor de interese, a unor politicieni corupți ce au intenția ca în acest mod meschin,  sub chipul anonimatului să oprească iureșul denunțurilor publice cu câteva luni înainte de alegerile locale.

Invităm în același timp orice organ de anchetă din România pentru a verifica legalitatea documentelor societății.

Din latrinele lor on line acești pseudo -anonimus se screm zilnic să mai arunce câte o piatră în baltă așteptând ca proștii să sară să o scoată, sperând în același timp ca în acest mod să mai semene o umbră  de suspiciune asupra publicațiilor care au curajul de a presta corect, la vedere. Este timpul să îi scoatem la lumină , iar pentru asta ne-am hotărât să tragem apa!  

(Florian TINCU – director al publicației Jurnal giurgiuvean, președinte executiv ROMEDIA- Patronatul Presei din Romania)

 

 

 

 

1 COMENTARIU