hot-supermarketSe observă în ultima vreme o escaladare a furturilor din magazine. Cu predilecție sunt sustrase produse alimentare sau cele de uz casnic. Ciudat este faptul că  tot mai des  se constată că cei prinși vin din alte zone ale țării . Explicația ar putea fi simplă: indivizii nu vor să acționeze în comunitățile din care provin tocmai pentru că acolo concetățenii acestora  le cunosc probabil metehnele…

  În ziua de 4 februarie polițiștii de siguranță publică din cadrul Poliției municipiului Giurgiu, au surprins pe T. I., un tânăr de 24 ani și C. P. un bărbat de 35 ani, ambii din Alexandria, județul Teleorman, după ce au sustras de la un Supermarket din municipiul Giurgiu, produse alimentare în valoare de  aproximativ 250 lei.

   Produsele au fost predate administratorului magazinului iar pe numele celor doi polițiștii au deschis dosare penale pentru comiterea infracțiunii de furt. Vor trebui acum să explice dacă au furat din cauza sărăciei, din obișnuință sau dintr-o pornire teribilistă…Oricare ar fi justificarea , fapta celor doi tot antisocială rămâne!

(Jurnal)