Din cauza gerului programul salariaților din Șantierul Naval Shipyard ATG Giurgiu a fost diminuat. Ce temperatură au în aceste zile materialele din care se construiesc navele…

0
138

646x404 

Codul galben de ger l-a  determinat pe unul dintre conducătorii  puținelor unități industriale importante din municipiu să treacă la măsuri adecvate temperaturilor de afară. Așa se face că  la începutul acestei săptămâni , directorul de producție al Șantierulul Naval Giurgiu, Shipyard ATG, Adrian Patriche a decis micșorarea programului de lucru .

Programul de lucru a fost stabilit pentru toată perioada cu temperaturi mult sub zero grade , pentru intervalul 10.00-16.00 și numai în locurile în care se poate asigura, în hale, o temperatură proprie derulării activității. Avem de făcut o livrare de navă în luna martie și dorim să diminuăm cât se poate de mult efectele acestor fenomene meteo extreme, pentru a asigura livrarea navei către beneficiar așa cum am convenit prin contractul încheiat la începutul anului 2015 – preciza directorul Patriche.

Vorbindu-ne despre valorile deosebit de scăzute  înregistrate de el însuși în aceste zile, ing. Adrian Patriche ne spunea că miercuri dimineață (20 ianuarie), la ora 7.00, în Giurgiu, temperatura  aerului era de -17 grade pentru ca două ore mai târziu, la ora 9.00, termometrele să arate  -15 grade!

Nu trebuie omis nici observația directorului Adrian Patriche în legătură cu temperatura materialului din care se produc navele, tabla, care în aceste zile avea ,  la rândul ei , cu mult sub -20 de grade!

(T.F.)