AEDES AEGYPTI MOSQUITO

Acțiunea de dezinsecție în municipiu va începe mai devreme anul acesta, a precizat primarul Nicolae Barbu în ultima sa conferință de presă, săptămânală.

 În baza unui Ordin emis de Ministrul Sănătății și la solicitarea Direcției de Sănătate Publică Giurgiu, vom lua măsurile ce se impun chiar de luna viitoare, în vederea combaterii atât a țânțarilor autohtoni, cât și a unor specii ”din afară”, cum ar fi țânțarul Tigru ce răspândește virusul
Zika.

 Noi oricum ne aflăm în faza de licitație a serviciului de dezinsecție terestră și aeriană – a mai spus primarul Barbu- și le-am solicitat celor de la Giurgiu Servicii Locale  să urgenteze procedura, pentru a putea demara această acțiune cât mai curând. Vom începe mai întâi cu dezinsecția la sol, mai ales în parcuri și în zonele cu vegetație crescută, apoi, în funcție de condițiile atmosferice, vom continua cu cea aeriană, a mai spus primul edil al Municipiului.

În ediția print a publicației noastre, tipărite,  ”Jurnal giurgiuvean”,  de vineri 18 martie , vă vom oferi mai multe amănunte despre panica virusului ZIKA, ce pune pe jar o întreagă planetă…Primii afectați . fetușii femeilor însărcinate…!

(Teodora N.)

1 COMENTARIU

  1. Un lucru bun care trebuie facut si d-l primar trebuie felicitat.
    Ce nu mi se pare in regula este afirmatia ca primaria se afla in faza de licitatie a srviciului de dezinsectie terestra si aeriana cind acest serviciu este delegat unei societati la care actionar este municipalitatea.
    Adica operatorul delegat al serviciului public achizitioneaza la rindul lui acest serviciu?