Deși într-un articol anterior, redacția ”Jurnal giurgiuvean” vă informa că Centrul de Sprijinire a Afacerilor din Giurgiu va fi inaugurat în luna octombrie 2014, iată că, din motive administrative, deschiderea oficială a acestuia a suferit câteva luni de amânare.

Astfel , cu toate că Centrul este deschis din punct de vedere legal, inaugurarea va avea loc la sfârșitul lunii aprilie 2015, după cum ne preciza , deputatul Viorel Teodorescu, cel care a inițiat și a accesat acest proiect european. Cu privire la acest subiect,  deputatul Viorel Teodorescu ne-a mai declarat: În momentul de față, deja la Centrul de Sprijinire al Afacerilor se află în derulare un proiect european de pregătire profesională, aparținând A.J.O.F.M. De asemenea, aici funcționează un birou de Contabilitate și unul de Asigurări.

Întrebat despre cui se adresează acest proiect, deputatul Viorel Teodorescu a afirmat: Se adresează tuturor celor care vor un sediu social nou, modern, cu scopul deschiderii unei afaceri de succes, persoanelor interesate asigurându-li-se toate condițiile și utilitățile necesare: Internet, Tv cablu, aer condiționat , sală de ședințe și multe altele.

De precizat este faptul că Centrul de Sprijinire a Afacerilor –viorel-teodorescu Giurgiu reprezintă una dintre cele mai impozante și dotate clădiri din municipiu, valoarea sa ridicându-se la circa 2,5 milioane de euro.

(Teodora NICOLAU)