Deputatul PNL, Andrei Alexandru: ” Deși am sperat că PSD Giurgiu a renunțat la vechile tactici prin care, lansând acuzații nefondate, induce în eroare opinia publică, se pare că acest ”nărav” nu dispare!”

0
938

Așa își începe Deputatul luberal de Giurgiu,  Andrei Alexandru  postarea pe facebook în care critică  acuzațiile liderilor PSD Giurgiu la adresa Președintelui Consiliului județean, Dumitru Beianu și în subsidiar a managerului Spitalului județean de Urgență .

Deși am sperat că PSD Giurgiu a renunțat la vechile tactici prin care, lansând acuzații nefondate, induce în eroare opinia publică, se pare că acest ”nărav” nu dispare!” Cel mai recent exemplu este cel al acuzațiilor lansate, în week-endul trecut, de cei doi deputați PSD de Giurgiu – Elena Dinu și Marian Mina – la adresa directorului Spitalului Județean și a conducerii Consiliului Județean, ”vinovați” că ”au dat afară” doi directori adjuncți – notează parlamentarul giurgiuvean în postarea sa.

Conducerea Spitalului a demontat, astăzi, aceste acuzații, arătând clar că mandatele celor doi directori ”plânși” acum de colegii de la PSD au încetat, potrivit legii.
Directorul SJG a arătat și în ce condiții a preluat conducerea instituției: cu datorii de peste 8 milioane de lei la furnizori și aproape 4 milioane de lei, la bugetul de stat. Cu toate că ultimii doi ani au fost extrem de dificili pentru domeniul sanitar, prin prisma pandemiei, printr-un management eficient și cu sprijinul constant al Consiliului Județean, actuala conducere a reușit să plătească toate datoriile și chiar să facă investiții.
Revenind la acuzațiile celor doi deputați PSD de Giurgiu, cred că în ceea ce o privește pe doamna Elena Dinu, cea mai bună poziție ar fi să se abțină, în condițiile în care a condus, timp de trei ani (cu rezultatele pe care le cunosc toți giurgiuvenii) Spitalul Județean…
Mai mult decât atât, de șase ani, de când este în Parlament, doamna Dinu este membru al Comisiei de Sănătate; și nu doar un membru simplu, aceasta ocupând funcții de conducere în cadrul Comisiei (secretar, vicepreședinte etc.).
Ne-am fi așteptat ca aceste poziții importante să se reflecte și în îmbunătățirea serviciilor medicale oferite pacienților din Giurgiu, însă nu a fost deloc așa, giurgiuvenii declarându-se, în nenumărate rânduri, nemulțumiți de aceste servicii și de activitatea Spitalului Județean.
De altfel, acesta a fost și motivul pentru care PNL și-a asumat modernizarea sistemului sanitar, iar asta se reflectă, la Giurgiu, prin sprijinul constant acordat Spitalului Județean Giurgiu.
Consiliul Județean are numeroase proiecte ce vor implementate în perioada următoare la Spitalul Județean.

De aceea, sunt convins că încercările liderilor PSD Giurgiu de a induce în eroare opinia publică sunt sortite eșecului, pentru că oamenii văd și știu ce se întâmplă cu adevărat și pentru că, de fiecare dată, ”minciuna are picioare scurte” – conchide liberalul giurgiuvean.

(Jurnal)