Într-un interviu acordat în exclusivitate publicaţiei Giurgiuveanul,  deputatul PNL Marin Anton îl critica, deunăzi,  pe colegul său de partid, Vasile Mustăţea, liderul PNL Giurgiu.  După cum notau colegii noştri domnul …Beton!, s-a referit la faptul că în judeţ nu se mai lucrează nimic. „Pentru cei care trec prin acest judeţ pare că totul este mort, nu există niciun şantier de lucru. Nu ştiu cu ce se ocupă domnul Vasile Mustăţea, dar se pare că nu are niciun fel de preocupare pentru problemele cetăţenilor din judeţ. Să ai tu un vicepremier, cum este domnul Chiţoiu, care este şi deputat de Giurgiu, şi să nu insişti să te ajute… nu văd de ce ar mai  ocupa fotoliul de preşedinte al Consiliului Judeţean”  spunea  Marin Anton. Bravo nea Marine!  Semeni la vorbă tot mai mult cu un social democrat adevărat, căruia nu i s-a mai oferit de multă vreme nicio licitaţie. (Bădălău ştieee!) Şi dă-i şi linge-l pe la încheieturi pe domnu Beianu, şi bate şaua ca să priceapă iapa cu generaţia tânără de politicieni, că doar, doar cineva va pune botu’ la toate bla-blaurile  astea de doi lei, şi liberalii vor începe să se  toarne şi să de sfâşie  între ei. Ehei, nea Marine, bagi jordia prin gard neştiind însă că a trecut vremea prietenului matale de vânătoare, când unul arunca o pietricică în apă şi o grămadă de proşti săreau să o scoată. S-a deşteptat lumea nea Marine,  ce ştii matale!? Întrebat dacă va candida în 2016 la preşedinţia Consiliului Judeţean Giurgiu, Marin Anton a mai spus că ia în calcul şi acest lucru. Hai bre, hotărăşte-te! Şi preşedinte la PSD Giurgiu şi preşedinte la Consiliul judeţean? Nu ţi se pare că vrei cam mult? Păi crezi că giurgiuvenii te-au uitat când le blocai matale salariile ca să te dai bengos?! ”Wake up!”

Sunt giurgiuvean şi ţin la acest judeţ şi vreau ca şi la noi să se schimbe lucrurile în bine. Din păcate, în acest judeţ, deşi o spun cu părere de rău, o parte dintre oamenii politici sunt rămaşi în urmă, au o mentalitate învechită, sunt orgolioşi şi ţin doar la interesele personale, ori acest lucru nu este benefic…”(…) Dar eu nu mă amestec în niciun fel de luptă în interiorul partidului. Ştiţi vorba aceea: orice pasăre pe limba ei piere… – a mai spus senatorul. Citind rândurile de mai sus, am avut  senzaţia  că,  într-un moment al său, rar, de luciditate, Marin Anton vorbea despre el însuşi.  Păi  dacă tot ţii matale la acest judeţ, de ce nu ne spui cum ai pus hectar peste hectar, cu sutele, şi cum ai făcut toată averea asta de şeic arab. Şi dacă ne iubeşti  atât de tare, fă şi mata o investiţie serioasă în judeţul ăsta şi dă de muncă la câteva sute de suflete, nu ne mai aburi.

În numărul viitor vă vom prezenta unele din cele mai recente ”inginerii financiare” ale acţionarului Rafo Oneşti, Marin Anton, materiale apărute în presa naţională.

K. Tani

1 COMENTARIU

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.