Ciobanu_Liliana

Deputatul PSRO de Giurgiu, Liliana Ciobanu, rămâne cea mai activă dintre parlamentarii giurgiuveni . De data aceasta ea a adresat o interpelare parlamentară vicepremierului Vasile Dîncu, ministrul Dezvoltării Regionale şi Administraţiei Publice, căruia i-a prezentat petiţia cetățeanului Constantin Grigore din Bolintin Deal ( str. 23 August, nr. 1B), judeţul Giurgiu, referitoare la anumite aspecte delicate petrecute în această localitate.

 „Vă informez cu privire la situaţia dezastruoasă pe care o trăim la Bolintin Deal, în secolul 21, în speranţa că mă veţi putea ajuta măcar cu un sfat. Am construit o casă, cu toate actele în regulă, mi s-a dat adresă şi număr, însă acum mă lovesc de o situaţie fără precedent: se asfaltează strada, însă la mine nu! Culmea, de la casa mea începe strada, respectiv nr. 1B, casa aflându-se la aproximativ 200 de metri de limita unde s-au oprit cu asfaltarea! Acum, după ce mi s-a dat autorizaţie şi toate actele, domnul Primar îmi spune că nu pot beneficia de nici o utilitate, pentru că nu m-a prins în proiect! Astfel, potrivit Constituţiei, eu sunt privat de unele drepturi ale cetăţeanului, de iluminat nici nu poate fi vorba, plătim contract la salubrizare dar maşina nu ridică nimic, că nu poate intra până la mine, copilul merge la şcoală şi schimbă cizmuliţele în văzul colegilor! Este o situaţie jenantă, mai ales că suntem tineri, muncim şi ne plătim taxele, şi totuşi suntem trataţi cu indiferenţă. Cum mă puteţi ajuta în această situaţie? Vă mulţumesc anticipat!”, se arată în scrisoarea pe care a adresat-o domnul Constantin Grigore viceprim-ministrului Vasile Dîncu, prin intermediul parlamentarului giurgiuvean.

       Având în vedere argumentele prezentate, deputatul Liliana Ciobanu i-a cerut vicepremierului Dîncu să-i prezinte un răspuns petentului şi să-i comunice „modul în care are în vedere să rezolve asemenea situaţii nedemne de România europeană a mileniului III”.

 (Jurnal)

 

1 COMENTARIU

  1. Exista cateva solutii:
    1 sa mute Primaria in vecinatatea lui;
    2 Sa-si construiasca Primarul o vila gard in gard cu el;
    3 Sa se infiinteze un nou partid, al carui sediu sediu sa fie peste drum de el.
    Asa va avea norocul sa circule pe asfalt, sa aiba curent electric si poate si un supermarket in apropiere.