Jurnal Giurgiuvean

Deputatul liberal, Alexandru Andrei: „Centrul de zi pentru persoane vârstnice din Băneasa, proiect derulat de CJ Giurgiu, se apropie de finalizare”

Deputatul liberal, Alexandru Andrei, a început de ceva timp vizitele prin județul Giurgiu, de această dată destinația fiind comuna Băneasa.

„Profitând de vremea frumoasă, am continuat seria deplasărilor în comunele din județ, având ca destinație comuna Băneasa.

Împreună cu președintele Consiliului Județean, am discutat cu primarul comunei despre problemele comunității și despre proiectele de investiții din localitate.

Edilul ne-a prezentat proiectele depuse pe diverse programe – Anghel Saligny, CNI, AFM ori PNRR – proiecte ce au ca finalitate îmbunătățirea condițiilor de viață ale locuitorilor comunei Băneasa.

După discuțiile cu primarul Viorel Rotaru, am vizitat unul dintre obiectivele aflate în construcție la Băneasa, un proiect derulat de Consiliul Județean: Centrul de zi pentru persoane vârstnice.

Lucrările de la acest proiect se apropie de finalizare; cu o valoare de circa 2 milioane de lei (peste 90% din această sumă reprezentând fonduri nerambursabile), proiectul se va concretiza în construirea și dotarea unui Centru de zi pentru persoane vârstnice și a unei Unități de îngrijire la domiciliu, ce vor oferi servicii sociale profesionale pentru persoanele de peste 65 de ani din comună.

La finalizarea lucrărilor, în perioada de implementare a proiectului, la Centrul de zi și Unitatea de îngrijire la domiciliu vor fi angajate 11 persoane: un psiholog, un asistent medical/medic, cinci asistenți sociali, doi îngrijitori bătrâni la domiciliu, un personal auxiliar și un administrator”, scria liberalul giurgiuvean pe pagina sa de socializare.

(Jurnal)

Exit mobile version