florian-nicolae-435x395

În debutul intervenției sale în cadrul conferinței săptămânale de presă a PNL Giurgiu Co – președintele Dumitru Beianu a evidențiat prezența masivă a jurnaliștilor locali în ciuda faptului că la aceiași oră se desfășurau lucrările Consiliului Municipal. Dumitru Beianu a fost însoițit la conferința de presă de celălalt Co – Președinte Gheorghe Ștefan și de Secretarul General al PNL, Marian Petrache.

Ne aflăm într-un moment extrem de important legat de viitoarele alegeri locale din 2016, și pentru că tot mai multă lume se întreba în ultimul timp dacă mai vine la PNL deputatul social – democrat Florian Nicolae, și cu ce intenții vine, l-am invitat azi ca să vi-l prezentăm oficial ca membru al partidului nostru. Pentru mine prezența atâtor jurnaliști la o conferință de presă este un fel de răsplată, mai ales că foarte mulți au spus că PNL Giurgiu este pe o pantă descendentă, și că nu mai avem oameni valoroși…. Am avut cu împreună cu dânsul discuții despre ce trebuie să facă PNL pentru dezvoltarea municipiului și județului, și despre faptul că trebuie atrase fonduri europene și naționale în acest scop. Trebuie, a declarat Dumitru Beianu, ca pe viitor să conjugăm bugetele Consiliului Municipal și Consiliului Județean în această direcție, iar pentru asta ne propunem ca în 2016 să câștigăm Primăria Giurgiu și Consiliul Județean, dar și majoritatea consilierilor din  aceste foruri legislative locale. Am discutat de multe ori cu Florian Nicolae și singur, și împreună cu domnul Gheorghe Ștefan, și am găsit la el înțelegere și proiecte destinate viitorului giurgiuvenilor. Îi urez bun venit în rândurile PNL și îl asigur că vine într-o echipă care îl apreciază ca și marea majoritatea membrilor PNL. Îl considerăm un om de mare valoare, și cel mai bun candidat pentru funcția de primar al Primăriei Giurgiu. Chiar dacă va urma să treacă printr-un sondaj de opinie, cred că va ieși învingător și noi vom fi cea mai puternică forță politică locală. Îi mulțumesc și domnului Marian Petrache pentru că este alături de noi, într-un moment în care începem o nouă etapă în viața PNL Giurgiu, etapă care doresc să fie de bun augur pentru municipiul și județul Giurgiu”.

Co – Președintele Gheorghe Ștefan a menționat că este firească venirea deputatului Florian Nicolae în PNL,  pentru că el dintotdeauna a fost prin natura activității sale un liberal. Venirea sa în partidul nostru este un cap de pod necesar pentru câștigarea alegerilor locale de anul viitor. Am spus totdeauna că mi-l doresc în rândurile noastre și că mi-l doresc ca primar al municipiului, și…iată azi Florian Nicolae a venit în PNL. Îi apreciez foarte mult modestia cu care a făcut politică până acum, consider că va fi un foarte bun gospodar al municipiului și îi urez mult succes. 

Secretarul general al PNL, Marian Petrache a dorit și el să marcheze printr-o alocuțiune acest eveniment declarând:  Aducerea deputatului Florian Nicolae o contabilizez ca pe un motor foarte bun. Am discutat de multe ori despre venirea sa la PNL și sper ca decizia privind candidatura sa la Primăria Giurgiu să ne aducă liniștea de care avem atâta nevoie. Știu că la Giurgiu sunt foarte multe orgolii, dar acum după venirea lui Florian Nicolae nu mai avem nevoie de răutăți pentru că vrem să construim o echipă foarte puternică…. Am făcut odată o alegere cu aducerea unei persoane din afara organizației, care să conducă partidul, și nu prea am avut rezultatele scontate. Personal nu cred în implantări de lideri din afara județului întrucât consider că fiecare organizație trebuie să-și găsească singură liderul. Ca atare, sper ca Dumitru Beianu să facă treabă foarte bună alături de Gheorghe Ștefan și Florian Nicolae, pentru că de acum toate lucrurile sunt clare în bătălia pentru Primăria Municipiului: lupta se va da între Nicolae Barbu și Florian Nicolae, iar PNL are prima șansă de câștig”, a declarat secretarul general al PNL, Marian Petrache.

Proaspătul deputat liberal Florian Nicolae a declarat, la rândul său : ”Azi voi semna adeziunea de intrare în PNL Giugiu și mă voi încadra în statutul partidului. Le mulțumesc tuturor liberalilor pentru căldura cu care m-au primit și pentru votul de încredere acordat, privind construcția celui mai puternic viitor partid din județ. Trebuie să consolidăm rapid tot cea făcut bine până acum PNL, și să excludem orice greșeală din  munca noastră. Sunt convins că împreună vom avea șanse de reușită maximă la toate alegerile din 2016. Împreună vom depune toate eforturile necesare pentru reconstrucția unei echipe liberale foarte puternice, la Giurgiu…. Și mai cred faptul că în PNL se vor constitui câțiva vectori care să decidă cine va fi cel mai bun candidat pentru Primăria Giurgiu, întrucât nu mi-aș dori să intru doar eu în sondajul de opinie. Dacă eu voi fi preferat de cetățenii municipiului și voi deveni candidatul PNL Giurgiu atunci voi fi foarte încântat, și voi face tot posibil să câștig aceste alegeri.”

Heliade CĂLIN     

2 COMENTARII

  1. De ce nu fost ,totusi, prezenta la Giurgiu si Alina GORGHIU ? Deoarece astazi a participat la sedinta Biroului National al Cluburilor Elevilor Liberali, (condus de un giurgiuvean ) ,de unde se poate deduce cu usurinta care a fost ordinea prioritatilor pe agenda co-presedintelui PNL in ceea ce priveste giurgiuvenii.

  2. La câte mesaje de bucurie și extaz au scris giurgiuvenii pe alte site-uri la adresa domnului deputat,care a trecut de la PSD la PNL,de parcă ai citi o pagină din”Scânteia” de pe vremuri,pentru un observator neutru dar avizat,se naște întrebarea:”Dacă domnul deputat ar fi candidat la Primărie din partea partidului din care a făcut parte sau ca independent,giurgiuvenii i-ar fi trimis aceleași mesaje,știind că pentru funcția de primar contează omul,calitățile sale de gospodar și de manager,și mai puțin partidul din care face parte?”.Zic și eu,nu trag cu tunul!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.