Deputatul Alexandru Andrei: ”Vineri seară, la Florești Stoenești, s-a desfășurat o ședință cu primarii liberali din zona de nord a județului, în care PNL Giurgiu a urat ”Bun venit”, primarului comunei Grădinari, Petre Ștefan!”

0
92

”Aseară, la Florești Stoenești, s-a desfășurat o ședință cu primarii liberali din zona de nord a județului, ocazie cu care PNL Giurgiu a urat, oficial, ”Bun venit”, primarului comunei Grădinari, Petre Ștefan – scrie Deputatul Alexandru Andrei pe pagina sa de facebook.

La întâlnire au participat 14 edili din comunele aflate în nordul județului, președintele PNL Giurgiu, Dan Motreanu, parlamentarii liberali de Giurgiu și echipa de conducere a Consiliului Județean.

Discuțiile purtate cu aleșii liberali au vizat problemele comunităților locale, stadiul proiectelor aflate în derulare și a celor vizate pentru viitor, în vederea dezvoltării comunităților locale din județul Giurgiu.

De menționat că o întâlnirea similară, dar cu primarii din zona sudică a județului, s-a desfășurat în urmă cu două săptămâni, la Călugăreni – mai menționează Deputatul liberal, Alexandru Andrei.