Jurnal Giurgiuvean

Deputat Cristina Elena DINU: ” M-am convins, dacă mai era nevoie, că fostul ministru al Sănătăţii şi actual candidat pentru un nou mandat, Ioana Mihăilă, trăieşte într-o lume paralelă!

La scurt timp după audierile de marți, 19 octombrie, ce au durat  10 ore,  la comisiile de specialitate din Parlament,  a celor 18 miniștri propuși de Dacian Cioloș pentru a forma un nou Guvern,  Deputatul giurgiuvean, Dr. Cristina Elena Dinu a declarat:

  ”M-am convins, dacă mai era nevoie, că fostul ministru al Sănătăţii şi actual candidat pentru un nou mandat, Ioana Mihăilă, trăieşte într-o lume paralelă.

Am ascultat, în audierile de astăzi  din cadrul Comisiilor reunite pentru Sănătate ale Senatului şi Camerei Deputaţilor, un raport de activitate al unui ministru, făcut ca şi cum ne-am fi aflat într-o zi şi într-o situaţie normale, nicidecum în ZIUA în care au murit, din cauza COVID-19, 561 de persoane, în plin vârf pandemic.

Sunt convinsă că, din poziţia pe care a ocupat-o, doamna Mihăilă a primit multe informări, atât din partea OMS cât şi a INSP, despre amplitudinea acestui val 4 al pandemiei – pentru care n-a catadicsit nici măcar să grăbească apariţia şi semnarea Ordinului de ministru privind protocoalele terapeutice şi tratamentul pacienţilor COVID, făcând, astfel, ca România să fie pe primul loc într-un clasament internaţional al morţilor din pricina acestei boli.

       Am_întrebat-o pe doamna ministru dacă are vreo explicaţie privind dezastrul sanitar actual, de care este în mare parte responsabilă, şi cum de s-a gândit să vină în faţa noastră ca să ne ceară votul pentru un nou mandat.

Răspunsul a fost unul halucinant: „ Nu sunt eu vinovată, n-am avut buget!”.

Cinism extrem, tupeu maxim, AVIZ NEGATIV!

O zi excelentă!”

Exit mobile version