Depistați la volan sub influența alcoolului

0
169

La data de 8 septembrie a.c., polițiștii din cadrul Biroului Rutier au depistat un bărbat de 44 de ani din municipiul Giurgiu, în timp ce conducea un autoturism, aflându-se sub influența băuturilor alcoolice.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest Drager care a indicat valoarea de 0.45 mg/l alcool pur în aerul expirat, fiind condus la spital pentru recoltarea de probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care se află sub influența băuturilor alcoolice.

La data de 8 septembrie a.c., polițiștii au depistat pe Șoseaua Sloboziei din municipiul Giurgiu, un bărbat de 42 de ani din municipiul București, în timp ce conducea un autoturism, aflându-se sub influența băuturilor alcoolice.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest Drager care a indicat valoarea de 0.48 mg/l alcool pur în aerul expirat, fiind condus la spital pentru recoltarea de probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care se află sub influența băuturilor alcoolice”– transmite Inspectoratul Județean de Poliție Giurgiu.

(Inspectoratul Județean de Poliție Giurgiu)