Declarații la sediul PSD Giurgiu. Niculae Bădălău: ”…am încetat demult să mă ocup de bârfe și țațisme!” Nicolae Florian: ”Am venit să muncesc , nu să cer vreo funcție…!”

5
266
in-politica-niciodata-sa-nu-spui-niciodataPrezent în cadrul celei mai recente conferințe de presă a social-democraților giurgiuveni, desfșăurată vineri, 14 octombrie, președintele partidului, senatorul Niculae Bădălău, a fost întrebat de jurnaliștii prezenți, așa cum era de așteptat, cum comentează recentele acuzații publice pe care i le-a adus primarul municipiului și președintele Organizației Municipale a formațiunii, Nicolae Barbu, conform cărora Bădălău l-a susținut pe deputatul Florian Nicolae în campania pentru alegerile locale și nu a avut încredere că actualul edil va câștiga Primăria.
Eu, ca și colegii mei, am încetat demult să mă ocup de tot felul de bârfe și ”țațisme”. Noi ne ocupăm de lucruri serioase, concrete, ne interesează ca județul Giurgiu, municipiul Giurgiu și România să o ducă mai bine… Eu cred că giurgivenii au maturitatea necesară să gândească vizavi de votul ce va avea loc pe 11 decembrie. Vreau să lămuresc aspectul referitor la faptul că eu l-aș fi determinat pe domnul Florian Nicolae să candideze la Primărie – fiind președintele Organizației Județene… La momentul acela obligația mea era să cântăresc candidatul cu șansele cele mai mari. Fiind primar în funcție și având niște măsuri luate pe municipiu, atuurile erau la Barbu. Atunci am discutat cu ambii (valoroși, de altfel, pentru partid), și am ales partea câștigătoare. Eu l-am înțeles, într-adevăr, ca om, pe Floricel. Ne-am strâns mâna când a plecat, amândoi fiind oameni de caracter, și i-am urat succes. Dacă aș fi vrut să-l susțin pe Florian Nicolae, nu semnam pentru Nicolae Barbu… Cred că anumite ”persoane” ar trebui să dea dovadă de mai multă seriozitate în declarații, a fost răspunsul senatorului Niculae Bădălău.
La rândul său, deputatul Florian Nicolae a dorit să mulțumească întregii Organizații a PSD Giurgiu pentru felul în care l-a reprimit în partid: Am fost deosebit de plăcut impresionat de această primire. Constat că familia politică în care mă regăsesc este cea a PSD. Sunt onorat că am reușit să readuc emblema de deputat înapoi la PSD. Am avut, într-adevăr, impresia că orașul dorește o schimbare a primarului în exercițiu, m-am înșelat, am recunoscut lucrul acesta și am promis că voi sta la masa social-democrației și că îmi voi aduce tot aportul și toată priceperea mea pentru susținerea proiectelor județene și locale. Sper că revenirea mea în PSD înainte de alegerile parlamentare să aducă un plus de valoare, iar eforturile mele să fie concretizate prin voturi pentru PSD. Am venit să muncesc, nu să cer vreo funcție și vreau să vă mai spun că susțin echipa pe care PSD Giurgiu o trimite în fața cetățenilor pentru alegerile parlamentare, a mai spus deputatul Florian Nicolae.
(Teodora Nicolau)

5 COMENTARII

 1. Stimată redacție,
  Vă rog să comunicați cui trebuie că aducerea aportului este un pleonasm. Iar „îmi voi aduce totă priceperea mea” este redundantă. Asta dacă „cine trebuie” știe ce înseamnă pleonasm și redundant.
  În rest vorbe goale. Bunul simț îl obliga pe dl deputat de trei parale să muncească acolo unde era că așa era normal, mai ales că era înconjurat de oameni care s-au luptat cât au putut pentru el în campanie. Acum le arată fundul. Asta are el mai valoros probabil.
  A plecat dintr-o organizație care are criterii de integritate în alta care nu are. Să-l stăpâniți sănătoși până la următoarea schimbare de macaz!

 2. Cu domnul Nicolae Florian suntem nedrepti.
  Ar fi fost un primar cum nu a avut si nici nu cred ca va avea Giurgiu prea curind.
  A renuntat in 2012 la candidatura(numai ca Giurgiu sa aiba un primar nou).in baza unui sondaj pe care nimeni din ceilalti candidati nu avea de gand sa-l ia in serios.
  Si sunt dovezi.
  La PNL l-au lucrat toti .Au pactizat cu PSD formind partide si partidulete de sorginte liberala disparute dupa alegeri (asa se conserva functiile si se capata unele noi).
  Acum s-a pus la dispozitia PSD fara sa ceara nimic ci doar sa munceasca.
  Cat mai sunt asemenea oameni tara asta si implicit orasul acesta nu sunt pierdute.
  Cu riscul de a fi luat la bascalie l-as considera pe Floricel ,,aproapele nostru,,
  Aproape ca imi vine sa cred si o spun sincer ca se intreaba ce poate face el ca om pentru Giurgiu si nu ce- i poate oferi Giurgiu.

 3. Un mediocru, si am folosit acest termen ca un alint, realitatea este mult mai crunta. Un produs al afacerilor cu statutul, toate firmele lui au reusit doar prin trafic de influenta, licitatii trucate si alte mizerii politice. Asta ca om de afaceri nici seminte la colt de strada nu ar avea inteligenta sa vanda. Un ipocrit care a considerat ca oferind bani bisericilor cumpara ingaduinta lui Dumnezeu. Un politician ratat care nu are luciditatea sa scoata trei fraze logice, un alt penal care speram sa dea socoteala pt fiecare leu, pentru fiecare hectar, pentru fiecare camera din viloaia aia si pt multer altele. Un nesimtit care a nenorocit oameni, neplatindu-le salariile desi firma lui incasa pt fiecare agent de paza o droaie de bani, care isi trateaza angajatii ca pe niste cersetari, cu costumele carpite, uzate, vai mama lor. Nu a mai investit niciun leu si culmea a pus stapanire pe spital de Casa de Sanatate. Chiar este o ideea buna sa se verifice licitatia si caietul de sarcini si celalalte documente