lilianaFuncţia de primar reprezintă o datorie de onoare pe care consider că o am atât față de familia mea, cât și față de cetățeni. Mi-am propus să transform municipiul Giurgiul într-un oraş cu adevărat european, cu infrastructură modernă, cu învățământ performant, cu sănătate de calitate, cu parcuri și spații verzi. Giurgiu trebuie să redevină un oraș în care tinerii să își dorească să rămână, iar investitorii autohtoni și străini să găsească condițiile necesare pentru derularea afacerilor. Cu atât mai mult cu cât este una dintre principalele porţi de intrare în ţară, Giurgiu merită şi trebuie să comporte transformări fundamentale. Nu de puţine ori am auzit compatrioţi neplăcut surprinşi de peisajul dezolant găsit după trecerea peste Podul Prieteniei, o zonă a Giurgiului care nu ne face cinste…

Am intrat în această competiție pentru că îmi doresc ca la Giurgiu să se facă o altfel de politică, pentru şi aproape de cetățeni! Îmi doresc pentru fiecare dintre giurgiuveni ca, în sfârşit, să fie respectaţi aşa cum se cuvine, să le fie recunoscută demnitatea şi implicarea în dezvoltarea oraşului!

Sunt conştientă de amploarea şi complexitatea problemelor nerezolvate cu care se confruntă municipiul Giurgiu. Faptul că sunt în competiţie doar cu domni nu mă sperie, dimpotrivă! Fără a fi o feministă radicală, eu una cred cu convingere în forţa femeilor! De-a lungul timpului, femeile au demonstrat că sunt în măsură să rezolve la fel de bine problemele precum bărbaţii, dacă nu chiar mai bine! Femeile sunt mai aplicate, mai devotate, mai muncitoare, mai sensibile şi mai atente, realităţi recunoscute şi de domnii din preajma noastră! Femeile au toate atuurile de a reuşi şi în politică, la fel cum excelează în domeniile în care sunt net majoritare, precum sănătatea şi învăţământul, dar şi în mediul de afaceri, în administraţia locală şi în sectorul social!

       În ultimele zile am primit foarte multe mesaje de susţinere şi de încurajare, şi vreau să mulţumesc giurgiuvenilor pe această cale! Suportul dumneavoastră este primul pas spre reuşită! Vă promit că nu o să mă las nici de acum înainte intimidată de răutăţile lansate la adresa mea! Sunt un om de onoare, nu am nimic de ascuns, şi îmi cunosc potenţialul! Cred în mine şi în faptul că pot să fiu un foarte bun primar pentru Giurgiu!

Aşa să îmi ajute Dumnezeu, cu ajutorul dumneavoastră!

(Liliana CIOBANU – Deputat PSRO de Giurgiu -19 mai 2016)