Poliţiştii de frontieră din cadrul I.T.P.F. Giurgiu (S.T.P.F. Olt) au depistat în zona de competenţă un moped care figura ca fiind furat din Italia.

În data de 9 august, ora 9.30, în urma unei acţiuni specifice desfăşurate în zona de competenţă pentru prevenirea şi combaterea traficului internaţional cu autovehicule furate, poliţiştii de frontieră din cadrul Serviciului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Olt au oprit în trafic un moped fără număr de înregistrare, condus de cetăţeanul român Alexandru D., în vârstă de 53 ani, din comuna Ianca, judeţul Olt.

În urma verificărilor efectuate, s-a constatat că vehiculul figura ca fiind furat din Italia din data de 20.08.2007, iar bărbatul care îl conducea nu poseda permis de conducere. Poliţiştii de frontieră au întocmit persoanei în cauză dosar penal pentru săvârşirea infracţiunilor de tăinuire la furt, conducere pe drumurile publice a unui  autovehicul de către o persoană care nu posedă permis de conducere şi punerea în circulaţie sau conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul neînmatriculat  sau neînregistrat, iar vehiculul  în valoare de  4.500 lei a fost indisponibilizat la sediul STPF Olt în vederea continuării cercetărilor. (Jurnal)

 

P