f39b734aea40b9eac6eb7b45728e8193_MTeroriştii ar fi folosit în pregătirea atacurilor din ultima perioadă cartele telefonice din România. Dezvăluirea a făcut-o premierul Dacian Cioloş, într-o emisiune televizată. Declaraţia vine după ce serviciile de informaţii au cerut mai multe instrumente de monitorizare în cadrul luptei împotriva terorismului.

Şeful Guvernului a mai spus că riscul unor atentate precum cele de la Bruxelles există şi în România, dar a explicat că lucrurile sunt ţinute sub control de autorităţi şi serviciile de informaţii. Şeful Guvernului a mai declarat  că deţine informaţii conform cărora cartele prepay cumpărate în România ar fi fost folosite de atentatori în pregătirea unor atacu

Înţeleg că România e una din puţinele ţări din Uniunea Europeană care vinde încă cartele PrePay fără un control de identitate. Înţeleg chiar că au fost folosite în ultima perioadă cartele PrePay din România în pregătirea unor atentate în altă parte, în Uniunea Europeană, tocmai pentru că există această flexibilitate în România”, a spus Cioloş, la Pro TV, citat de Agerpres.

Premierul a adăugat că ministrul Justiţiei şi ministrul de Interne vor aduce în atenţia Executivului ”aceste elemente”, urmând să fie puse în discuţie.

(Jurnal)

1 COMENTARIU

 1. Chiar ca este „de necrezut”! Cum poti sa crezi o asemenea tampenie venita de la Soros/Ciolos? Cioloş de la „Friends Of Europe”, propagandistul serviciilor. Cioloș a MINȚIT spunând despre cartelele pre-pay din România că „au fost folosite la atentatele teroriste din UE”. Scopul? Impunerea Legii cartelor pre-pay declarată deja NECONSTITUȚIONALĂ.
  Principalele partide PNL, PSD, UNPR cât și Propagandiștii din Oficiu, cum sunt și Monica Macovei și cum e și Dacian Cioloș, au ieșit toți DEODATĂ imediat după atentatele de la Bruxelles și susțin Toți în Cor, Încălcarea Constituției.

  Este a treia oară când Cioloș încalcă sau intenționează să încalce Constituția României, de când e prim-ministru.
  1. A încălcat-o prima dată prin strămutarea forțată de imigranți pe teritoriul României, încălcând Art. 3 (4)
  2. Intenționează s-o încalce prin Legea Vaccinării obligatorii pe care Guvernul său intenționează să o propună.
  Legea Vaccinării Obligatorii – Încalcă Constituția României „Articolul 26. (2) Persoana fizică are dreptul să dispună de ea însăşi,”.
  3. Iar acum intenționează s-o încalce prin Legea Cartelelor Pre-Pay , lege despre care Curtea Constituțională a spus deja că e Neconstituțională.
  Reporterul Dan Alexe de la postul de radio Europa Libera a cerut parchetelor din Franta si Belgia informatii despre folosirea cartelelor telefonice din Romania in ce priveste atentatele din Europa.
  “Am sunat azi la parchetul din Bruxelles să întreb dacă există vreo informație în legătură cu numerele de telefon prepay românești folosite de teroriști. La parchet (am si o antenã firavã acolo), după ce s-au lămurit că nu e vorba de Armenia, ci de România (lumea pe-aici stã prost cu geografia), mi s-a confirmat (spre ușurarea mea) că nu, nici unul din teroriști nu avea telefon prepay de România.
  La fel și la Paris, unde am căutat să aflu și mai viclean. Nada, nimeni. Doar telefoane franceze și belgiene.”