partyclubÎn data de 26 decembrie, ora 22.30 Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Vlaşca” al judeţului Giurgiu, a fost solicitat să intervină în localitatea Căscioarele, pentru acordarea de asistență medicală . Participanții acuzaseră  intoxicații cu fum, într-un local unde avea loc un eveniment de Crăciun la care s-ar fi folosit fum pentru spectacol.  Toată lumea a ieșit panicată,  buluc afară, pe singura cale de acces existentă.

La locul solicitarii s-au deplsat echipaje specializate in acordarea primului ajutor medical. Din fericire nu    s-au confirmat victime sau intoxicatii grave (desi apelul a intrat cu intoxicație cu fum). Se pare ca apelul de urgenta a fost făcut pentru a ne sesiza în fapt pericolul și funcționarea ilegala a localului.
            Echipa de inspectori de prevenire care s-a deplasat la fata locului a constatat ca la ora 3 a.m. localul funcționa (se aflau circa 150 persoane) ilegal, nu detinea autorizație, nu avea stingătoare de incendiu, in local nu exista instalație de detecție sau instalație de stingere a incendiilor, iar iluminatul de siguranță era inexistent.
            S-a dispus evacuarea imediată a  utilizatorilor, administratorul fiind  sancționat contravențional cu amenda în cuantum de 30.000 lei , dispunându-se totodată  suspendarea activității,  concomitent cu aplicarea sigiliului pe ușa de acces principală.

(Jurnal)