De copii ca ei avem nevoie!

0
1147

Ca de fiecare dată când o știre de pe facebook scoate la iveală un fapt ce ni se pare cu totul deosebit, încercăm la rândul nostru să îl aducem la cunoștința publicului.

De data aceasta este vorba de niște tineri ce au demonstrat prin gestul lor că cinstea, spiritul civic, încă mai există…

Știrea se referă la  doi tineri, Alin și Andrei care luni seară, în jurul orei 21:30, se aflau, cităm:  la o plimbare în municipiul Giurgiu

Ei  au observat un telefon mobil uitat pe o bancă. S-au apropiat, iar în husa telefonului au găsit  și un act de identitate al unui cetățean elvețian cât și un card bancar.  Cei doi prieteni au pornit glonț către  sediul Inspectoratului de Jandarmi Județean Giurgiu, unde  au  povestit cum au găsit obiectele menționate și în ce loc.

Între timp, soția celui care pierduse acele lucruri, a luat legătura cu unitatea de jandarmi și, în felul acesta, proprietarul s-a prezentat la sediul unității și și-a recuperat telefonul mobil, actul de identitate și cardul bancar.

Evident că persoana le-a mulțumit celor doi tineri, Alin și Andrei, pentru gestul lor, mai rar întâlnit astăzi, încântat că a dat peste doi copii educați, care fac cinste comunității din care fac parte.

În fotografia de generic, Alin și Andrei apar alături de proprietarul documentelor pierdute și soția acestuia…

(Jurnal)