IMG_7995 Persoanele vârstnice găzduite în centrul din localitatea Mironeşti, centru din cadrul  Direcţiei  Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Giurgiu, au primit daruri cu ocazia sărbătorilor de iarnă.

Inițiativa aparţine doamnei Costina Niculae, domiciliată în Bucureşti,  care, de mai mulţi ani, obişnuieşte să fie aproape de persoanele vârstnice cu ocazia sărbătorilor şi nu numai. Vineri, 11 decembrie 2015, aceasta a mers la  Centrul de la Mironeşti pentru a le aduce persoanelor vârstnice fructe, produse lactate, mezeluri şi  dulciuri.

Ca de fiecare dată, cei 40 de  beneficiari ai Centrului pentru persoane vârstnice Mironeşti au fost bucuroşi de oaspeţi. Pentru persoanele asistate în centrul de la Mironeşti   a fost o zi deosebită, ca de altfel fiecare  zi în care primesc vizite.

Doamna Costina Niculae a afirmat că bunicii săi nu mai sunt în viaţă de peste 30 de ani, acesta fiind unul dintre motivele pentru care şi-a făcut un obicei în ceea ce priveşte vizitarea persoanele vârstnice de la Centrul Mironeşti. “ Sper ca această vizită să îi ajute pe cei aflaţi aici, în centrul de la Mironeşti,  să treacă mai uşor peste tristeţea de fi singuri, fără familie, departe de comunităţile în care  au trăit o viaţă. Eu sunt de loc din localitatea Bolintin Vale, judetul Giurgiu şi de fiecare dată cand vin aici  reîntâlnesc  persoane care au locuit acolo si acum sunt găzduite  în acest centru; faptul că nu sunt uitaţi  înseamnă  foarte  mult pentru ei  si cred că fiecare dintre noi poate aduce o bucurie bătrânilor, măcar de sărbători”, a declarat doamna Costina Niculae .

 (Denisa Cristescu –consilier Comp. Relaţii  cu Mass-Media)