Daniel Rusu anunță finalizarea proiectului ce are ca scop aducțiunea de apă potabilă în comuna Adunații Copăceni

0
301

Daniel Rusu, primarul comunei Adunații Copăceni, anunța zilele trecute despre finalizarea proiectului ce are ca scop aducțiunea de apă potabilă și în localitățile ce fac parte din comuna pe care o manageriază.

Acesta declara: „comuna noastră face parte dintr-o Asociere de Dezvoltare Intracomunitară (ADI) ce are ca scop aducțiunea de apă potabilă și în localitățile noastre. Atunci când dintr-o asociere fac parte mai multe entități fiecare cu interes propriu, lucrurile merg puțin mai greu, însă mă știți că atunci când îmi propun un lucru nu precupețesc niciun efort până nu-l duc la bun sfârșit”.

Astfel, acesta a participat la ședința în cadrul căreia s-a consfințit finalizarea acestui proiect, prin aducerea la un punct comun a tuturor ideilor de realizare a lui.

„Acesta a fost practic ultimul punct care a deblocat lucrurile, proiectul fiind în acest moment înaintat spre finanțare”, mai declara Daniel Rusu.

Suntem convinși că cetățenii comunei așteptă vești cel puțin la fel de bune ca cea transmisă de tânărul primar al comunei Adunații Copăceni.

(Jurnal)