În cadrul conferinţei de presă din data de 22 iunie, primarul municipiului Giurgiu, Lucian Iliescu, nu a ezitat să îi ironizeze (din nou) pe foştii săi săi subordonaţi pe linie de partid, Cezar Măgureanu şi Dan Pasat.

Dacă pe senatorul Cezar Măgureanu l-a considerat naiv, susţinând că PD-L-ul doar îl amăgeşte că va fi candidatul acestei formaţiuni politice pentru fotoliul de primar la alegerile din 2012, Lucian Iliescu susţine că Dan Pasat a stabilit deja un record negativ de când este deputat.

“Am informaţii cum că Dan Pasat a reuşit să stabilească un adevărat record în ceea ce priveşte cumulul interpelărilor din Parlament. A vorbit 45 de secunde, vă daţi seama? Probabil că o parte le-a folosit atunci când a depus jurământul, şi alte câteva secunde atunci când a trecut de la PNL la PD-L”, a declarat Lucian Iliescu.

În altă ordine de idei, cum românii s-au specializat în crearea de “site-uri”, momentul “moţiunii” nu avea cum să treacă neobservat. Astfel, www.listarusinii.ro prezintă modul în care au votat “aleşii neamului”, la loc de cinste fiind “cei care au susţinut măsurile Guvernului Boc de tăiere a pensiilor şi salariilor cu 15% şi respectiv 25%.

În această veritabilă “listă a ruşinii” (cum o numesc administratorii site-ului amintit) se fac vinovaţi pentru validarea “genocidului social” şi 3 parlamentari de Giurgiu: Victor Boiangiu (deputat, colegiul 2), Cezar Măgureanu (senator, colegiul 1) şi Dan Pasat (deputat, colegiul 3).

Bogdan VLADU