Dan MOTREANU: „Vineri, 28 octombrie, ultima zi pentru înscrierea la evenimentul gratuit «Educație și formare profesională pentru agricultura în tranziție», organizat de Comisia Europeană la Bruxelles”

0
402

Europarlamentarul liberal, Dan Motreanu anunță pe pagina sa de Facebook: „Astăzi este ultima zi pentru înscrierea la evenimentul gratuit «Educație și formare profesională pentru agricultura în tranziție», organizat de Comisia Europeană la Bruxelles”.

„Evenimentul va avea loc pe 24 noiembrie 2022 iar cei interesați se pot alătura și prin participarea online pe www.euagriconferences.eu.

Educația și formarea profesională sunt esențiale pentru dezvoltarea aptitudinilor și competențelor moderne de care au nevoie fermierii din UE pentru a se adapta cu succes tranziției digitale și verzi, dar și pentru a depăși mai ușor provocările actuale.

În cele patru sesiuni vor avea loc discuții productive și schimburi de bune practici între profesori, elevi, furnizori de formare și alți actori de la nivel național și al UE.

Sesiunile vor aborda:

• Competențele necesare pentru dubla tranziție verde și digitală în agricultură

• Școli profesionale care pregătesc următoarea generație de profesioniști cu înaltă calificare în agricultură

• Formarea profesională și învățarea pe tot parcursul vieții pentru a răspunde provocărilor în materie de durabilitate

• Politici de asigurare a unei educații și formări profesionale adecvate scopului

Programul și posibilitatea de înregistrare sunt disponibile aici: https://agriculture.ec.europa.eu/…/farmings-got-talent…”

(Dan Motreanu- europarlamentar liberal și vicepreședinte PNL)