Dan Diaconescu sfidează pentru a câta oară Legea, insinuându-se de puțină vreme în grila de programe al postului  RTV.  Potrivit Legii Audiovizualului, retransmiterea programului unui alt post TV înseamnă modificarea structurii de programe, iar  CNA nu și-a dat acordul încă pentru așa ceva, pentru că – așa cum declară – nici măcar nu i s-a cerut!

Dan Diaconescu însă ignoră orice regulă .  Napoleonul de Caracal  ignoră în primul rând faptul că  este condamnat    (în primă instanță), la 3 ani de închisoare  cu executare , pentru şantaj. Că el este membru de partid (PP-DD), și chiar unul dintre liderii acestuia, pentru care Nu poate fi realizator/ moderator de emisiuni la un post de televiziune. În al treilea rând Legea audiovizualului mai stipulează că este interzisă retransmiterea unui post care nu deține licență audiovizuală, iar  după cum bine știți, postului OTV i-a fost retrasă licența anul trecut, în acest sens există și o hotărâre judecătorească definitivă. Dar ce-i pasă lui D.D.? Trebuie să i se permită orice atâta timp cât combate ciocoimea și își promovează  șansele de a candida la președinție.
Cu controversata Laura Georgescu “de pază” la CNA se poate încălca legea în liniște! Cum nu se țin ședințe la C.N.A. din cauza scandalului public în care este implicată Laura Georgescu, aceasta refuzând să demisioneze, ce și-o fi spus Sebastian Ghiță?…lasă că-i dăm drumul lu’  Dănuț pe post chiar dacă încălcăm legea. Doar nu ne-o amenda C.N.A.-ul lu’ Laura! Ăăă?”  Scenaristul  celor mai  hilare  SF-URI mioritice, Dan Diaconescu, și-a început emisiunile furibund,   citându-ne zilele trecute cele peste 100 de măsuri sociale pe care le va introduce când va ajunge el președinte. Din păcate  nici acest scenariu nu a avut  audiența scontată,  emisiunea celor fără slujbă și fără somn creeînd mai multe insomnii și nervi…Relevantă a fost doar audiența înregistrată în prima oră a emisiunii ( între 23.15 și 00.15), când curiozitatea telespectatorilor a fost, firește, mai ridicată, după care ea s-a stins . La rândul lor audiențele înregistrate la nivel urban sunt dezamăgitoare pentru Dan Diaconescu, dar și pentru patronul postului, Sebastian Ghiță, care spera cu DD , într-o lovitură de presă. Așa că singura șansă a lui Dan rămâne s-o resusciteze pe Elodia,  altfel tare ne este teamă că de data asta CNA-ul îl va  arunca definitiv la tomberonul uitării… (Marian TARU)

 

3 COMENTARII

  1. Sincer, poate il aresteaza si pe mascariciul asta, care minte poporul cu televizorul. Si pentru ca minciuna trebuie ridicata la cote maxime chiar institutionalizata atunci a trebuit sa se nasca acest mutant genetic doctrinar numit PP. lA Giurgiu ii poti numara pe degete pe membrii acestui partid care au luciditate si scoala ex Liliana C, Clement, Vladu si doi trei in plus. Restul niste rame ordinare pe care ii recomanda doar oportunismul, tupeul si pupincurismul. Unul dintre ei va este chiar prieten, omul care stie tot, desi este o nulitate. El este consilier, administrator la un SC, administrator in Consilii de Administratie si in timpul liber mai invarte una alta. Insa despre el, aceasta minte luminata nu ati scris nimic.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.