Dan Andronic susține, alături de Biserica Ortodoxă Română, familia tradițională!

0
162

13-andronic-rzvDan Andronic, candidat al PMP la Camera Deputaților în județul Giurgiu, își declară susținerea pentru familia tradițională! Într-o postare pe Facebook, Andronic spune că trebuie respectată voința celor 3 milioane de români care au semnat pentru inițiativa demarată de Coaliția pentru Familie și susținută de Biserica Ortodoxă Română, în sensul definirii familiei ca fiind întemeiate pe baza căsătoriei liber consimțite între un bărbat și o femeie. ”Cred că voința celor 3 milioane de români trebuie respectată, iar referendumul va fi organizat”, spune candidat din partea PMP în județul Giurgiu. 

Dan Andronic aduce în discuție și relația politicului cu Biserica, amintind de situația specială din județul Giurgiu, unde Presfințitul Ambrozie Sinaitul, episcopul de Giurgiu, nu-i are la suflet pe politicieni. ”A spus-o în repetate rânduri, public, așa că anul acesta Bisericii i s-au tăiat 54 de posturi dela finanțare. De fapt, este o modalitate de a pune oamenii Bisericii la dispoziția primarilor, cu complicitatea Consiliului Județean. Se știe că cine dă banii, ia voturi!”, a concluzionat candidatul PMP la Camera Deputaților. 

De altfel, familia reprezintă un capitol special și în programul de campanie al candidatului PMP pentru Camera Deputaților. Pe site-ul www.danandronic-pmp.ro, se spune: ”Sunt român, creștin-ortodox și sprijin, alături de Biserica Ortodoxă Română, valorile familiei și principiile moralei creștin-ortodoxe”. Dan Andronic își îndreaptă atenția și asupra tinerilor plecați din sânul familiilor lor pentru a căuta, peste hotare, un loc de muncă mai bine. ”Tinerii trebuie susținuți și încurajați să rămână sau să se întoarcă ACASĂ. De aceea, susțin orice demers legislativ menit să asigure un viitor mai bun, ACASĂ, copiilor și nepoților noștri!”, declară candidatul PMP la Camera Deputaților în județul Giurgiu.