Cum arată parada de pălării la celebra cursă de cai din Anglia , ce a vut loc ieri la Royal Ascot! Ce au purtat membrii Casei Regale…

0
692

gallery-1497968557-royal-ascot-2017-queen-elizabeth-prince-philip

Joi 22 iunie s-a dat startul celebrei curse anuale de cai, Royal Ascot 2017, după cum scriu pe site-ul lor, cei de la OK. Evenimentul este unul dintre cele mai așteptate și mai „colorate” din Marea Britanie. De ce colorate ?  Datorită paradei de pălării fistichii pe care, în special femeile, fie ele de viță nobilă sau nu, le afișează cu această ocazie. Bineînțeles că la start au fost prezenți și membrii Casei Regale Britanice . Asta nu înseamnă că ceilalți invitați nu au încercat să țină pasul în moda pălăriilor impresionante cu cei de viță nobilă.

Conform acelorași  surse, Majestatea Sa, Regina Angliei,  a purtat  un verde praz asortat la pălăria de culoarea costumului, având  pe cap celebra pălărie cu bor rotund, accesorizată cu o floare imensă.

Royal Ascot 2017 - Day 1Dacă bărbații au optat, aproape în unanimitate, pentru celebra pălărie tip joben, asortată la elegantul frac, femeile au dat frâu liber imaginației. Astfel, Kate, Camilla, Regina Elisabeta a II-a sau Sophie, Contesa de Wessex, au avut printre cele mai interesante apariții.

Camilla, soția Prințului Charles, a ales o pălărie supradimensionată, accesorizată cu pene, la care a adăugat un colier imens din perle și cercei cu același model, pentru a completa ținuta all white. În același timp, Chales a mers pe clasic, purtând un joben negru la acest eveniment.

Ascot-ladies-in-hats-2-720x432Zara Philllips, nepoata Reginei Elisabeta a II-a, a optat pentru o ținută albastru royal, la care a asortat  o pălărie fantezie bleu cu o imensă fundă albastru închis. Nu i-au lipsit nici ochelarii de soare care au protejat-o de lumina puternică.

Kate a ales o pălărie sofisticată albă, cu trandafiri și accesori ivory, în timp ce William și Prințul Edward, unul dintre fii Reginei Elisabeta, au optat pentru joben negru.

Ce pălării fistichii s-au mai purtat la acest important eveniment  , în ultimii ani , vedeți în imaginile următoare…

ascot13_48787100

getty-images-620x349

Creatorii se joacă   uneori, născocind lucruri greu de crezut, inspirate chiar din căminul propriu…

teapot-pa_2256098a

Iar pe final vă facem și un cadou din partea participantelor…

20140619170140

(Jurnal)