Acasă Actualitate Cum a arătat prima zi de iarnă, la Giurgiu, duminică, 26 noiembrie, 2023…Pentru unii ca-n basme, pentru alții ca un coșmar!

Cum a arătat prima zi de iarnă, la Giurgiu, duminică, 26 noiembrie, 2023…Pentru unii ca-n basme, pentru alții ca un coșmar!

0
Cum a arătat prima zi de iarnă, la Giurgiu, duminică, 26 noiembrie, 2023…Pentru unii ca-n basme, pentru alții ca un coșmar!

 

         

           Și anul acesta IARNA, a venit la Giurgiu, noaptea…ca hoții!

Evident că, în ciuda comandamentelor de iarnă organizate cu doar câteva zile înainte, conform unei datini deja consacrate la români, autoritățile au fost luate…pe nepregătite!

Peisajul ar fi fost de vis dacă nu s-ar fi înregistrat și câteva incidente neplăcute… Câțiva copaci au cedat sub zăpada căzută, plină de apă, rupându-se și căzând peste autoturismele  mai multor cetățeni..

Evident că oamenii doresc acum despăgubiri din partea celor ce trebuiau să prevină acest lucru, deși cu natura nu poți negocia dinainte și nici cădea la vreo înțelegere, atunci când se hotărăște să își facă de cap, ca nebuna.

Codul de vreme rea emis de INM, de acum câteva zile, trebuia să fie un semnal de alarmă pentru toți cei ce dețin autoturisme, evitând să le lase parcate sub copaci…

 

PS. Mulțumim d-lui av. CHIRU Alexandru, pentru imaginile trimise redacției noastre…

VREMEA

Giurgiu
cer acoperit de nori
17.2 ° C
17.2 °
17.2 °
47 %
1.9kmh
100 %
Dum
17 °
lun
20 °
mar
17 °
mie
18 °
joi
16 °