Cu doar câteva zile înainte de sărbătoarea Paștelui, salariații Direcției Județene de Transport Giurgiu refac stricăciunile din sezonul rece, pe drumurile județene

0
792

Direcția Județeană de Transport, Administrarea Drumurilor și Control Trafic Giurgiu a realizat, luni, 10 aprilie, mai multe lucrări de cosire a vegetației cu mijloace proprii pe Drumul Județean  504.

 A fost totodată  refăcut sistemul de semnalizare rutieră și marcajele pentru trecerile de pietoni de pe DJ 411 , în dreptul localităților Crânguri și Singureni – ne preciza directorul Direcției Județene de Transport, Administrația Drumurilor și Control Trafic, Daniel Cârpușor.

 Salariații Direcției continuă în aceste zile  pe DJ 412, DJ 411 și DJ 603,  unde au fost realizate lucrări de reparație a părții carosabile.

În cadrul dialogului avut  cu directorul Direcției județene de Transport, acesta ne mai spunea : ”Lucrări de reparație cu mixtura caldă se vor face chiar și înainte de Paște, adică  săptămâna aceasta. Ele se vor executa   pe Drumul Județean  401,  cel pe ruta Vărăști-Valea Dragului-Herești… ”

(Jurnal)