Cu ce spera să treacă frontiera, pe la Giurgiu, un șofer de TIR turcesc…

0
153

DSC05768Miercuri,  11 mai, ora 4.00, dimineața,  la Punctul de Trecere a Frontierei Giurgiu s-a prezentat, pe sensul de intrare în ţară, un cetățean turc la volanul unui autocar ce efectuează curse pe ruta Turcia – România.

            Cu ocazia controlului amănunţit efectuat asupra mijlocului de transport, poliţiştii de frontieră au descoperit, în spatele scaunelor de pe ultimul rând al autocarului și în cala acestuia, mai multe pungi din plastic de culoare neagră în care au fost găsite 456 de articole de îmbrăcăminte (tricouri), inscripţionate cu numele unor firme cunoscute, produse susceptibile a fi contrafăcute.

La cercetări, s-a stabilit că bunurile aparţin cetățeanului turc Aliseydi C., în vârstă de 54 de ani, șoferul autocarului. Acesta a declarat că bunurile urma să le predea unei persoane ale cărei date de identitate nu le cunoaște, în București.

Bunurile, în valoare de 68.000 lei dacă ar fi fost originale, au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor, iar în cauză poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de punere în circulaţie fără drept a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu marca înregistrată pentru produse identice sau similare.

(Jurnal)