IMG1

În data de 25 aprilie, ora 03.30, dimineața, personalul din cadrul STPF Giurgiu- Compartiment Sprijin Operativ, aflat în orele de îndeplinire a atribuțiilor de serviciu pe raza județului Giurgiu, a oprit pentru control un autocar care efectua curse ocazionale din Turcia cu destinația România, condus de cetățeanul turc Ozer O.

            Cu ocazia controlului efectuat asupra mijlocului de transport, poliţiştii de frontieră au descoperit, în cala autocarului, 405 perechi de pantofi sport, 270 articole de îmbrăcăminte (pantaloni şi costume sport) și 139 flacoane cu parfum, toate inscripţionate cu numele unor firme cunoscute, produse susceptibile a fi contrafăcute.

La cercetări, s-a stabilit că bunurile aparţin șoferului autocarului, care nu deținea documente de proveniență sau certificat de calitate pentru bunurile descoperite cu ocazia controlului de frontieră.

Produsele au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor, iar în cauză poliţiştii de frontieră fac cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de punere în circulaţie fără drept a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu marca înregistrată pentru produse identice sau similare.

(Jurnal)