imageResizeÎncă de la începutul zilei de vineri 6 decembrie, TIR-urile au început să creeze o coadă considerabilă pe șoseaua ce leagă Giurgiu de București. Cozile  se întindeau la ora înserării pe aproximativ șapte kilometri. Greutățile se datorează   atât problemelor create de  lucrările  la Podul Prieteniei ( astăzi a fost executată o  lucrare de turnare a unor porțiuni de aproximativ două sute de metri liniari de beton,  circulația  pe pod  efectuându-se pe un singur sens) , cât și verificărilor amănunțite  a documentelor celor care intră sau ies din țară , o măsură normală după evenimentele din ultima vreme manifestate în Europa.

Potrivit unui ordin al Inspectoratului General al Poliției de Frontieră se efectuează verificări amănunțite a mijloacelor de transport precum și a celor care intră sau ies din țară. Astfel se încearcă identificarea  persoanelor urmărite …  (Jurnal)

3 COMENTARII

  1. Potrivit unui ordin al Inspectoratului General al Poliției de Frontieră se efectuează verificări amănunțite a mijloacelor de transport precum și a celor care intră sau ies din țară. Astfel se încearcă identificarea persoanelor urmărite … (Jurnal) PRECUM SI ALE CELOR CARE INTRA SI IES DIN TARA explicati !

    PARTAJEAZA
    0
    0
    LASĂ UN RĂSPUNS

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.