COVID la Casa de Asigurări de Sănătate și la CEC Giurgiu!

0
824

Alte două instituții din Giurgiu au, conform datelor furnizate prin intermediul unei informări a Instituției Prefectului Giurgiu, cazuri confirmate de COVID 19. Astfel, se arată în informare, potrivit datelor transmise de DSP Giurgiu, în perioada 08-09 septembrie, au fost confirmate pozitiv cu noul coronavirus un număr de 5 persoane angajate la Casa de Asigurări de Sănătate Giurgiu.

De asemenea, pe data de 09 septembrie, au fost confirmate pozitiv 2 persoane angajate la CEC Giurgiu, iar în perioada 09.09.2020-10.09.2020, au fost confirmate pozitiv 20 de persoane din cadrul Căminului de Bătrâni de la Hotarele, dintre care 2 din categoria personalului de îngrijire.

Precizăm că la cele 3 instituții menționate a fost demarată ancheta epidemiologică.

Cu scopul prevenirii răspândirii virusului COVID-19, la instituțiile menționate s-au luat următoarele măsuri: izolarea persoanelor confirmate în unități spitalicești, carantinarea contacților direcți ai persoanelor confirmate pozitiv, dezinfectarea spațiilor de lucru, monitorizarea persoanelor rămase la muncă, care nu au fost contacți direcți.”, se arată în informarea transmisă de către Instituția Prefectului Giurgiu.

(Jurnal)